punkac Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 2Olda: to samý v čechách seženeš (jako já) za pár šupů ( jen to vypárat) pak už je to stejný :papa Citovat
CNA Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Tady jsou dva typy vyhrivani, ktere se pouzivaji: http://www.9000.cz/vyhrivani-sedadel/ Ja se na jare take chystam na vymnenu, protoze mi netopi sedacka ridice. Urcite pujdu do te carbonove verze, protoze je u vnitr mrizka. Muze se tedy klidne pretrhnout a porad topi a hlavne je mozne ji podle potreby prostrihavat. Citovat
Chepp Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 brslen: ja nikam nespecham... proste se tak rozhlizim a az bude nabytka za pekny penize tak to vezmu... nehori to.. ale tak do dalsi dovci coz bude leto bych to chtel miti, at muzu na dovncu jet v nove seddacce. Citovat
brslen Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 Původně zaslal: Chepp brslen: ja nikam nespecham... proste se tak rozhlizim a az bude nabytka za pekny penize tak to vezmu... nehori to.. ale tak do dalsi dovci coz bude leto bych to chtel miti, at muzu na dovncu jet v nove seddacce. Vypada to blede,tomu tipkovi co mi to schani se nemuzu dovolat,nereaguje ani na sms a maily.Snad se ozve. Citovat
Chepp Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 vsak jo v poho... ja sem ted dostal nabytku na sedacky z 2004 fakt supa, za 2tis bo co za to chce, ale taky to je prez celopu CR, a hlavne se mi nelyby barva ani vzor... tak ja klido pido pockam.. sice mi jde hlavne o stav.. ale hraje tam i roly vzhled. Citovat
punkac Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 shaním pro kámoša, poslal bys mi obrázek na mejl, co mám v profilu, jestli je nechceš? Třeba se mu budou líbit a za tu cenu, jsou s bagama? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.