lexa Odesláno 1. říjen 2004 Autor Odesláno 1. říjen 2004 Mapka se nezobrazuje, zkus to opravit prosím.:papa Citovat
Guest ZILA Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 stale to ma jinači adresu nevym proč Citovat
Guest ZILA Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Takže naš potencionalny sponzor prodejce vozů PEUGEOT bude k dispozici až v pondeli a to 11.10.04 o všem je však informovanej . Jinač podle možnosti tam bude --možna i 407-- možna proto ze je to prave volnej den. :papa:papa:papa:papa:papa:papa Citovat
bufator Odesláno 10. říjen 2004 Odesláno 10. říjen 2004 Už se těšim na ten plánovaný srazek. Já tam budu určitě, ale nevím jak brácha (hamrbac), jestli nebude v práci. P.S. Zaparkuji jinde, hihihi. Citovat
lexa Odesláno 13. říjen 2004 Autor Odesláno 13. říjen 2004 Přijedu, teď nemám čas strašit na foru.:cool::papa Citovat
lexa Odesláno 16. říjen 2004 Autor Odesláno 16. říjen 2004 Tak co je, ŽILA a? mu správně říkáme, prudil a teď nic, co je nového, my tady žijem, sraz v Hlučíně se připravuje, lidi co jsem s nimi mluvil se chystají a makaj, tak chci vidět nějaké odzvy. Tibore, připrav si nabídku žárovek a jiných věcí co máš, pro mě stačí na papíře. ale ukázka žárovek by nebyla marná, atímto vyzývám ostatní od nás aby si připravili seznam věcí co by prodali, nebo dali k dispozici k prodiskutování a projednáme necháme na srazíku, a další možnosti a služby prodiskutujem a jedéééém. ;):o:papa Citovat
Tazman Odesláno 19. říjen 2004 Odesláno 19. říjen 2004 Napsán autorem Ventil Napsán autorem ZILA zadnej novej nick se tu neukazal co to znamena je tu ješte nekdo ze SM:( Novych nicku na SM je urcite habakuk, ale cas nesedi :-( Termin mi vubec nesedi, uz tam mam totiz neco jineho... Snad priste Co to je za divnou ikonu PEUGEOTA - Citovat
ERIKA Odesláno 24. říjen 2004 Odesláno 24. říjen 2004 Po dvou týdnech intenzivního obtěžování po telefonu asistentku autosalonu PEUGEOT Ostrava mi sdělila, že dárky NEBUDOU. Pořád se vymlouvala na p. ředitele, až konečně sdělila, že nic nedostaneme. Máme akorát k dispozici jejich vlajku. No moc se nevitáhli..... Citovat
KUBBACHER Odesláno 25. říjen 2004 Odesláno 25. říjen 2004 Přátele, takže restaurace, která se nachází přímo na parkovišti u hlavní cesty je z devadesáti procent domluvena, zítra už to budu vědět 100%, ale je tu více možností, jinak lidi, které znám tak přijedou, pozval jsem i lidi, které jsem potkal na parkovišti, na benzínce na myčce atd, tak uvidíme kolik jich přijede, počasí by mělo být uspokojivé, a když né zalezeme do hospody a tam je vždy fajn. Takže ve čtrvek bando. Adie:cool::cool: Citovat
KUBBACHER Odesláno 25. říjen 2004 Odesláno 25. říjen 2004 Jo a málem jsem zapomněl na to nejdůležitější, srážet se budeme od 14:00. Adie:cool: Citovat
rimmer Odesláno 28. říjen 2004 Odesláno 28. říjen 2004 hej....tesne pred srazem a nic se tu nedeje...tohle mi sakra nedelejte !!!!!! Citovat
lexa Odesláno 28. říjen 2004 Autor Odesláno 28. říjen 2004 Těsně před srazem je až teď, vlajku jsem vyzvedl, koumám nad uchycením, to víš každý dodělává vychytávky, jen já ne.:D:D;):papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.