Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jak jsem včera klukům slíbil, vyhlšuji tedy po naší včerejší domluvě další sraz na Severu Moravy a to: 28.10. ve 14.00 na Hlučínské štěrkovně, hostinec bude domluven a oznámen později, Žila sežene u Tichého vlajku a? se najdem(promiň a dostal jsi úkol) já se poohlédnu po té hospodě(to aby si v tom nezůstal sám), a pak to tady vyvěsím.:o:o;):cool::papa

[Editován dne 30/11/04 lexa]

Odesláno

Jo seženu tu vlajku bez problemu.

A co stim programem udelat tam nejakou tu jizdu zručnosti. Skusim ohnout Ticheho o nejakej ten sponzorskej darek at mame nejakou tu cenu pro vitaza tak co nato panové.

Odesláno

Jasně chlapi na Hlučíně se sejdeme a doufám, že přijedou i prajzaci a lidi kolem komína, jinak máme dost času na to, abychom si udělali volno takže doufám, že se nás sejde dost. Adie:cool:

Odesláno

Caute chlapi, Tomáš zatím není členem, ale přemluvím ho a? se jím stane, po dohodě s ním vám těm, co chtějí jeho číslo vyhovím, tady je Tomáš ala 309 Nytro - 605 963 898. :cool:

Odesláno

Cau Roberte, dlouho jsem tě na klubu neviděl, chtěl jsem ti napsat mail konání srazu, ale teď koukám, že není třeba, tak doufám, že se uvídíme, slyšel jsem, že jsi prásknul do bot a že si se oženil. Kuba

Odesláno
Napsán autorem ZILA

zadnej novej nick se tu neukazal co to znamena je tu ješte nekdo ze SM:(

Novych nicku na SM je urcite habakuk, ale cas nesedi :-( Termin mi vubec nesedi, uz tam mam totiz neco jineho...

Snad priste

Odesláno

škoda je to podle našeho nazoru rozumnej termin je to totiš svatek.:papa:papa

Odesláno

Kdyby Ventilek přijel k makru jak sliboval, mohl navrhnout jiný termín, my se trak dohodli tak zařizujem. kdo chce tak se dostaví.;):o:P:cool::papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...