Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, mel bych par otazek:

1) potřeboval bych poradit jak mam proměřit potenciometr - jakej pin proti jakymu a kolik by tam priblizne melo bejt kOhm.

Moc se mi to nezda kdyz sem to meril naposled asi to bude nekde preruseny..

2) Nasel sem stranku kde se da koupit nova odporova draha - da se to udelat vymena kus za kus nebo se to musi nejak presne napasovat??? - jsou tam sroubky zality lakem a je videt ze se po povoleni stim da hejbat. Jde mi o to ze sem tu cetl ze po sundani a nandani zpatky se zblazni jednotka protoze jakmile je to soupnuty trosku mimo tak RJ nechape..

http://italtec.cz/potenciometry.html

3) jaktoze kdyz sem odpojil lambda sondu tak mi nesvitilo K jako ukazatel chyby? Pri zapnuti klicku sviti a po nastartovani zhasne..

4)ten muj strik co tam mam ma uz nejakych 200k km za sebou tak by me zajimalo jestli taky nepotrebuje nejakej repas nebo tak neco??? chtel sem se na nej kouknout ale at sem tahal jak sem tahal tak ten strik mi nesel vubec ven..mozna se tam skripnul Okrouzek.

5) kdyz sem zapad na snehu tak sem tomu slapnul az do omezovace a kdyz sem sem se kouknul co mi vylitlo z vyfuku nestacil sem se divit! uplne cerny kolo takovej popilek! kdyz nekde stojim a mam nastartovano tak to udela normalne cerny kolecko ale jinak to nekouri za jizdy vubec, mozna to delala lambda sonda tu sem ted daval novou ta stara tam byla asi original :)

Diky za odpovedi:papa

auto P306 hatch 3D 1.4 KDX bosh 55kw rv1994

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...