Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Urcite da ale budes musiet menit kopec veci ako napr. kapotu, svetla a co ja viem co este.. Myslim ze jednoduchsie a elegantne riesenie bude kupit tuto mriezku http://peugeot.autodoplnky.cz/peugeot-307/predni-plastova-mrizka-do-narazniku-s-projektor-ml-s3122247 a dokupit do nej nejake pekne chromove hmlovky ;) Tiez som po niecom takom pokukoval.. Snad pomoze pre inspiraciu ako by to mohlo vo finale vyzerat.

[Edit] Tak dokonca su v tom zabudovane hmlovky takze to mas komplet ;)

4%20Peugeot%20307%20CC.jpg

[upravil dne 18.2.10 m3t4L_m4n]

Odesláno

ak myslis len tu mriezku s hmlovkami tak jedine aj s naraznikom, potom kapota, svetla, blatniky a podobne.....ale niekde tu na fore najdes odkaz do e-shopu na sadu hmloviek ktore dorobis do naraznika

EDIT: m3t4L_m4n ma predbehol:papa

[upravil dne 18/2/10 shark734]

Odesláno

to vyzerá veľmi dobre...akurát dnes som išiel 100 km v riadnej hmle a origo hmlovky v 307 sú pekne na prd (vysoko). Lešie mať ich zhasnuté ako zažaté :myslim Ale hento by mohlo fungovať a ešte to aj parádne vyzerá

Odesláno

ako tak pozeram na ten odkaz myslim ze by to pasovalo do naraznika pred faceliftom....ale kazdopadne to tiez velmi lacne nebude....mozno by sa dala zohnat nejaka mriezka z polska :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...