Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

čirá optika na 306

Recommended Posts

Odesláno

Sháním čirou optiku na 306ku, nabídněte za nějakou slušnou cenu...nebo nevíte o někom?

Odesláno

Nevím někde sem tu viděl 5tis. víš o něčem? Myslím že se dají sehnat i za míň...

Odesláno
Napsán autorem Finger

Nevím někde sem tu viděl 5tis. víš o něčem? Myslím že se dají sehnat i za míň...

No tak hlavně je k tomu trochu jiná kapota a blatníky jsno světlo stojí nový minimálně 4700,- jestli to nějak dopadne, budu mít dvě použitelná světla za 4500 asi tak ale nic neslibuju výhled je čtrnáct dnů, nechci na auto svařovaný světla.

Odesláno
Napsán autorem Finger

Sháním čirou optiku na 306ku, nabídněte za nějakou slušnou cenu...nebo nevíte o někom?

Tak 3700 za obě světla co si o tom myslíš ???

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem Finger

Já myslím že se domluvíme a kdy je budeš moct dát do světa? 3700 se mi zdá dost v pohodě pokud sou ok...

Odesláno
Napsán autorem Finger

Napsán autorem vector

Napsán autorem Finger

Já myslím že se domluvíme a kdy je budeš moct dát do světa? 3700 se mi zdá dost v pohodě pokud sou ok...

snad na konci příštího týdne.

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem Finger

No tak hlavně je k tomu trochu jiná kapota a blatníky jsno světlo stojí nový minimálně 4700,- jestli to nějak dopadne, budu mít dvě použitelná světla za 4500 asi tak ale nic neslibuju výhled je čtrnáct dnů, nechci na auto svařovaný světla.

coze...cira optika je jina nez normalni??? to jako kdyz mam model 97 a chci na nej vymenit predni svetla za ciry tak musim vymenit kapotu a blatniky?? :bojim:mad:

Odesláno

Myslím že ne, ale já mám starší model...(95) navíc trocha kitu a flexa to vyřeší nejlíp :D

• O 4 měsíce později...
Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem Finger

Napsán autorem vector

Napsán autorem Finger

snad na konci příštího týdne.

Vector: mohl bych se zeptat, zda jsou jeste nejaky ciry svetla k dispozici (za zhruba stejnych cenovych podminek).

Dekuji.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj schaním čira světla na 306 nejlepe H1+H1 mate někdo možnost sehnat za lepší cenu než cca5600,-, pouze v super stavu nejlepe nejetá:P:papa

Odesláno

Když já má old model a ta nová tvář je táááááák hezka že bých to rad předělal komplet, a taký doma pracuji na kapotě a ta už je vice méně přichystaná na novej model;)

Odesláno
Napsán autorem Honza

Nastačila by ti jen čirá skla???

jak je to mysleno??? ja myslim ze me by to stacilo :)

Odesláno

No že znám člověka co ti z tvého skla udělá čiré. Prostě zevnitř odbrousí cca1-2mm skla a pak to rozleští že je čiré. Ale nikdo ti nezaručí jak to bude svítit.

• O 2 týdny později...
Odesláno

ja jenom, kdyz mate normal svetla a vymenite je za ciry, jenom to sklo, tak utrpi svitivost, kdyz uz ciry, tak to chceš i prizpusobit parabolu na ciry svetla, aby slo svetlo tak jak ma, protoze to brouseni je delano pro spravny rozvod svetla, u cirych ro prave resi parabola

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...