Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cimg0018dg.jpg

cimg0020e.jpg

cimg0019.jpg

cimg0021m.jpg

Toto je balení, jteré jsem dnes koupil.... zajímalo by m na co to všechno je...některý věci si tak nějak vydedukuju, ale nechápu, proč tam jsou dvě lahve jedna plná a jedna prázdná...

[upravil dne 15/2/10 Budhas]

[upravil dne 15/2/10 Budhas]

Odesláno
Původně zaslal: VOVKA

Kdes to kupoval? Za kolik? A jak viš že maš přesne ten Eolys DPX 42?

Kupoval jsem přímo v Peugeotu za 1400 Kč a to že je to Eolys DPX 42 a není to Eolys 176 vím tak, že stačí jim říct VINko a oni ti řeknou co tam patří.

Odesláno

Ta prazdna je na to aby si tam prelial to co nemimnies z tej plnej. Zazatkujes original neporusenou zatkou. Je to en z bezpecnostnych dovodov aby to niekto neotvaral co tam je. Predsa ked je neporusena zatka tak to nikto nebude otvarat aby sa pozrel co je vo vnutry. Predsa je to hnus. Asikaj preto su tam dve. Jednaplna a jedna s neporusenou zatkou.

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Ta prazdna je na to aby si tam prelial to co nemimnies z tej plnej. Zazatkujes original neporusenou zatkou. Je to en z bezpecnostnych dovodov aby to niekto neotvaral co tam je. Predsa ked je neporusena zatka tak to nikto nebude otvarat aby sa pozrel co je vo vnutry. Predsa je to hnus. Asikaj preto su tam dve. Jednaplna a jedna s neporusenou zatkou.

Člověče ty jsi hlavička... :D ...to by mě nenapadlo...ale je fakt, že na tý butele je napsáno něco jako přelitý.... Dík za názor..

Odesláno

Moc pěkně napsáno.... jen si pořád nejsem jistej kam se to přesně leje...prej tam mají bejt nějaký dvě hadička, jedna silnější a druhá slabší a obě se prý vyndají a do tá silnější se to leje...ještě jsem ten podběh neměl rozdělanej, takže vůbec nevím, jak to tam vypadá a mám tak trochu obavu, abych to nenalil někam jinam... :-DDD

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...