jakub106GTI Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 Tak je to tu...... víčka jsou hotová zaplacená a mám je u sebe. Myslím že se to povedlo na 100%. je to přesná kopie toho víčka Zender na který se nacvakne origo zámek takže klíček zůstává stejnej jako máte ted. Citovat
MIHUL Odesláno 24. duben 2010 Odesláno 24. duben 2010 Paradicka,a kypak ho muzu cekat na poste panackove? Citovat
kujon106 Odesláno 25. duben 2010 Autor Odesláno 25. duben 2010 Táák, včera sem si víčka přivezl domů. Dneska to nafotim. Odeslání bohužel stíhám až ve čtvrtek, neb dneska odjéždím do Brna a ve čtvrtek návrat. Počítal sem s tim že je pošlu už v sobotu ráno, ale vyzvedával sem je až v so odpoledne. Doufám že to nevadí, ale teď je fakt nemám jak dostat na poštu. Dík za strpení Jinak co sem si tak všimnul, tak se u těch víček se zlehka odloupla barva z těch černejch šroubků, co jsou okolo (kolem středu). Nejspíš ten umělec používal stříbrný šroubky, nalakoval je a při dotahování to malinko odrolil. Není to ale nic hroznýho. Nafotim to [upravil dne 25.4.10 kujon106] Citovat
gogolino5 Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 luxuuus peknee!!! to predavaš alebo to už je rezervovane ? Citovat
kujon106 Odesláno 25. duben 2010 Autor Odesláno 25. duben 2010 Díky. Víčka už jsou rezervnutá + navíc zaplacená, takže bohužel. Ale jestli chceš, tak v tomhle tématu najdeš kontakt na prodejce Citovat
BiFF Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Kujon: jestli tak mi to vicko nechej na Sec Citovat
kujon106 Odesláno 25. duben 2010 Autor Odesláno 25. duben 2010 Ok, to by šlo taky. Takže s tebou počítám na tej Seči Citovat
MIHUL Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Kujon:covece ja to ale potrebuju na sobotu na Myto,tak se to musi nejak posefovat jako... [upravil dne 25/4/10 MIHUL] Citovat
kujon106 Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 Tak to nevim čoveče, leda by ses pro to stavil osobně. Jinak se to dozajista nestihne. Citovat
MIHUL Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 to je v pr...,hlavne ze sem to tu minulou stranku psal.To by snad mohl od vas poslat nekdo jinej ne?tata nebo mama,babicka... Jeste to mel Jakub u sebe minulej tejden tak top mohl poslat rovnoiu na adresi a ne jeste mezi tim tobe,to me fakt jako stve...kvuli vicku zas jako nepoletim k tobe... Citovat
kujon106 Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 MIHUL> Jakub nemá adresy, peníze za poštu a ani bych to snad po něm nemohl chtít. S víčkama sem přijel v sobotu navečer a to asi (+ v neděli) těžko někde koupim krabičky v kterejch to budu posílat (nebo bublinkový obálky) a připravim to. 2 víčka navíc putují do SR, takže to nikomu svěřovat nebudu, neb pak bych si akorát vyžral já to, že se to někde zatoulalo/ztratilo. Že si na minulý stránce psal že to chceš do tohohle srazu je sice věc pěkná, ale bohužel. Výroba trvala dlouho a do Kolína sem se za Kubou dostal až teďka. Připomínám že jsem přes týden v Brně, domů jezdim jen na víkendy a rozhodně nemám na práci jen zařizování víček nádrží. Celý mě to připadá ve stylu \"pro dobrotu na žebrotu\". Měl jsem vcelku, dle mého, dobrou ideu, podělit se o výhodnější nabídku tohohle víčka, za to že to trvalo takhle dlouho já nemůžu, mohl sis ho u Zenderu objednat rychlejc, ale zároveň i dráž. Citovat
BoneDaddy Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Máte to moc fešný. Ještě, že se takový blbosti na 406 nedělají, bych na nic jinýho neměl. Mihul: mrkni se do pokecu jak dlouho se protáhla objednávka hadic Goodridge z ebay. Nakonec Ferrymu všichni poděkovali a jsou mu vděční tak jako já (myslím a doufám). Chudáci ti, kteří s tou výrobou víček měli co dočinění. Bych se na to příště... Citovat
Lentilka Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 ja myslim že jeden sraz bez víčka vydrží a když ne tak z mýta je to hodku cesty k tobě ne? Citovat
kujon106 Odesláno 30. duben 2010 Autor Odesláno 30. duben 2010 Ták, konečně sem se dostal k netu :-) Víčka sem odeslal, takže kdo s tím má co dočinění, neb čeká co nevidět pošťáka. A zároveň taky říkám, že už žádný group_buy dělat nebudu, člověk s tim má hafo starostí a pak to zůstane nedoceněno. Takže si ty \"tuninki\" shánějte sami Citovat
Lentilka Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 tak víčko krásný jen to má jednu chybu...:/ když to nasadím na zámek tak se protáčí... ten origo kryt má ještě uprostřed jakokdyby diru na kliš aby se to neprotáčelo... tak jsem mezi ty zoubky kteryma je kryt chycenej k zamku vyvrtal dirku a dal tam samořeznej šroubek at se to neprotáčí... o víkendu to vymyslím ještě jinak a provrcu ty zuby aspon ze dva... Citovat
kujon106 Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 Pavliku, to musíš pořešit buďto šroubečkem, nebo červíkem. O víkendu sem neměl čas a nestihnul to nafotit, ale malinko sem to víčko ještě \"potunil\" Resp. - ty šroubky, co tam ten umělec dal, jsou normálka klasika nerez, jen nastříkaný na černo. Takže jsem je vyhodil a koupil jiný, s povrchovou úpravou. Následně zkrátil, obnovil závit a namontoval. To celý navíc přestříknul a vypadá to daleko lépe. Je mi záhadou proč tam ty šroubky nedal rovnou, neb mě jich 10ks stálo celých 13kč No a k tomu protáčení - z dvou stran jsme to s otcem navrtali (do obého - hliníku a plastu), následoval závit a červíček + zalepení alduritem. O víkendu hodim foto. Citovat
Lentilka Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 no ja zatim provrtal jen plast a šroubek mam mezi těm zoubkama, o vikendu to udělám jak ty že navrcu i ten hlinik... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.