Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak je to tu...... víčka jsou hotová zaplacená a mám je u sebe.

Myslím že se to povedlo na 100%.

je to přesná kopie toho víčka Zender na který se nacvakne origo zámek takže klíček zůstává stejnej jako máte ted.

Odesláno

Táák, včera sem si víčka přivezl domů. Dneska to nafotim. Odeslání bohužel stíhám až ve čtvrtek, neb dneska odjéždím do Brna a ve čtvrtek návrat. Počítal sem s tim že je pošlu už v sobotu ráno, ale vyzvedával sem je až v so odpoledne. Doufám že to nevadí, ale teď je fakt nemám jak dostat na poštu. Dík za strpení ;)

Jinak co sem si tak všimnul, tak se u těch víček se zlehka odloupla barva z těch černejch šroubků, co jsou okolo (kolem středu). Nejspíš ten umělec používal stříbrný šroubky, nalakoval je a při dotahování to malinko odrolil. Není to ale nic hroznýho. Nafotim to ;)

[upravil dne 25.4.10 kujon106]

Odesláno

to je v pr...,hlavne ze sem to tu minulou stranku psal.To by snad mohl od vas poslat nekdo jinej ne?tata nebo mama,babicka...

Jeste to mel Jakub u sebe minulej tejden tak top mohl poslat rovnoiu na adresi a ne jeste mezi tim tobe,to me fakt jako stve...kvuli vicku zas jako nepoletim k tobe...

Odesláno

MIHUL> Jakub nemá adresy, peníze za poštu a ani bych to snad po něm nemohl chtít.

S víčkama sem přijel v sobotu navečer a to asi (+ v neděli) těžko někde koupim krabičky v kterejch to budu posílat (nebo bublinkový obálky) a připravim to. 2 víčka navíc putují do SR, takže to nikomu svěřovat nebudu, neb pak bych si akorát vyžral já to, že se to někde zatoulalo/ztratilo.

Že si na minulý stránce psal že to chceš do tohohle srazu je sice věc pěkná, ale bohužel. Výroba trvala dlouho a do Kolína sem se za Kubou dostal až teďka. Připomínám že jsem přes týden v Brně, domů jezdim jen na víkendy a rozhodně nemám na práci jen zařizování víček nádrží.

Celý mě to připadá ve stylu \"pro dobrotu na žebrotu\". Měl jsem vcelku, dle mého, dobrou ideu, podělit se o výhodnější nabídku tohohle víčka, za to že to trvalo takhle dlouho já nemůžu, mohl sis ho u Zenderu objednat rychlejc, ale zároveň i dráž.

Odesláno

Máte to moc fešný. :super Ještě, že se takový blbosti na 406 nedělají, bych na nic jinýho neměl. :D

Mihul: mrkni se do pokecu jak dlouho se protáhla objednávka hadic Goodridge z ebay. Nakonec Ferrymu všichni poděkovali a jsou mu vděční tak jako já (myslím a doufám). :)

Chudáci ti, kteří s tou výrobou víček měli co dočinění. :roll Bych se na to příště... :ticho

Odesláno

Ták, konečně sem se dostal k netu :-) Víčka sem odeslal, takže kdo s tím má co dočinění, neb čeká co nevidět pošťáka.

A zároveň taky říkám, že už žádný group_buy dělat nebudu, člověk s tim má hafo starostí a pak to zůstane nedoceněno. Takže si ty \"tuninki\" shánějte sami :P

Odesláno

tak víčko krásný:) jen to má jednu chybu...:/ když to nasadím na zámek tak se protáčí... ten origo kryt má ještě uprostřed jakokdyby diru na kliš aby se to neprotáčelo... tak jsem mezi ty zoubky kteryma je kryt chycenej k zamku vyvrtal dirku a dal tam samořeznej šroubek at se to neprotáčí... o víkendu to vymyslím ještě jinak a provrcu ty zuby aspon ze dva...

Odesláno

Pavliku, to musíš pořešit buďto šroubečkem, nebo červíkem. O víkendu sem neměl čas a nestihnul to nafotit, ale malinko sem to víčko ještě \"potunil\" :)

Resp. - ty šroubky, co tam ten umělec dal, jsou normálka klasika nerez, jen nastříkaný na černo. Takže jsem je vyhodil a koupil jiný, s povrchovou úpravou. Následně zkrátil, obnovil závit a namontoval. To celý navíc přestříknul a vypadá to daleko lépe.

Je mi záhadou proč tam ty šroubky nedal rovnou, neb mě jich 10ks stálo celých 13kč :)

No a k tomu protáčení - z dvou stran jsme to s otcem navrtali (do obého - hliníku a plastu), následoval závit a červíček + zalepení alduritem.

O víkendu hodim foto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...