Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

servisní knížka online :) šup šup registrujeme se ! :)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: honza406

to jsem koukal ale nenapadlo mne to zase rendl :ticho

hehe \"owner\" má rencka, tak tam dává samý <> na kapotě:)

Odesláno

hele, napadlo mě, trošku upravit evidenci přezutí a gum

teďka jsem přezouval a vybral letní gumy, co jsem mělminulý rok v létě, nepřijde mi to přehledné

Co to udělat takhle? Byla by kolonka kde by sis přidal gumy a jejich cenu, a pak by byla druhá kolonka, kde by jsis volil datum přezutí, šly by zvolit pouze předem nadefinovaný gumy, tady by mohla být kolonka ceny za případné převážení a nasazení na auto

příjde ti to smysluplný nebo blbnu? :D

nebo zkus zapracovat na tý myšlence, kolik najedu km a spotřebuju paliva (peněz) na zimáky a letňáky :papa

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

já bych byl nejradši proto aby si laskavě Richard udělal čas a udělal pořádnou grafiku :D :D :D

O tom dost pochybuju, ale ty si čas můžeš udělat a můžeš s grafikou začít :B ... nikdy není pozdě, ani v tvém silně pokročilém věku :D

Odesláno
Původně zaslal: dj.kure

já bych byl nejradši proto aby si laskavě Richard udělal čas a udělal pořádnou grafiku :D :D :D

O tom dost pochybuju, ale ty si čas můžeš udělat a můžeš s grafikou začít :B ... nikdy není pozdě, ani v tvém silně pokročilém věku :D

Tak copa voto já to klidně udělám :) Ale pak mi bude každej všude otravovat abych mu udělal grafiku,že to mám hezký a já se pak z tý práce po*eru :)

Odesláno

Tak copa voto já to klidně udělám :) Ale pak mi bude každej všude otravovat abych mu udělal grafiku,že to mám hezký a já se pak z tý práce po*eru :)

Si fandíš :D ... a nebo to taky může dopadnout, že to použiju na servisce a radši se všichni vrátí k DEčku, jak to bude \"krásný\" :roker

Odesláno
Původně zaslal: dj.kure

Si fandíš :D ... a nebo to taky může dopadnout, že to použiju na servisce a radši se všichni vrátí k DEčku, jak to bude \"krásný\" :roker

Tak to dopadlo když jsi to dělal ty :) Ale to nemá cenu se tu hádat,radši odpovídej na další dotazy :D :D :D Lidi di přejou nové a další věci tak hybaj :roker

Odesláno

kluci na grafiku se vys... vykvajzněte... v jednoduchosti je síla a to převeliká! DEčko taky nejsou omalovánky

Fakt si na to nepotrpím, notabene když se chci připojit přes mobil na chalupě, vedou stránky pežot klubu a třeba i ty vaše, protože se nenačítaj grafický <> (myslím přes mobil nebo i na netbooku přes mobil)

Myslím, že má jít o obsah a funkčnost, nějaký animace za mě teda neeee

Ta stránka, tak jak je mi příjde hezká :papa

Odesláno

On tou grafikou myslel Godzilák zajisté přebarvení do jeho oblíbené růžovoučké, ale z toho si nedělejte hlavu, to přebarvení udělám jen pro jeho profil (proč bych to pro něj neudělal, že ?) :roker

Nejspíše se začnu soustředit na INPORT/EXPORT (z DE) a pak na PDA/Mobile verzi. Chci se taky pustit do desktopového klienta (WinApi), ale to až v budoucnu.

[upravil dne 30/3/10 dj.kure]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...