HonzaZ Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 V SB nejsou tato čísla. Origo na 407 jsou tady . Mimo jiné to chce ještě origo držáčky do nárazníku, které zaručí správné nasměrování senzoru. Citovat
janou Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Super dakujem zajtra vyskusam . Novy ma aj predne podla vsetkeho v jednom. ale nebral som rj z 607 a na nej nebolo viac ako dva konektory. Citovat
janou Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 To ze je to inak mi nevadi - ide o to skusit ci to s timito pojde. ostatne doriesim potom. Citovat
Ringit Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 ahoj! taky mi nefungovali snímače a nechtělo se mi kupovat origa za ty prachy Nakonec jsem sehnal na autovrakoviště Vojkov 1ks za 500,-, sice neměli mojí barvu, ale v peugeotu jsem si koupil svoji barvu a přetřel, nepoznáte rozdíl Jinak mám sedan a při trochu šikovnosti se daj snímače vytáhnout bez demontu nárazníku Citovat
spolienka Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Ahoj neviete mi niekdo poradit ako odmontujem senzor? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.