Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám menší problém možná větší :D. Zdá se mi, že motor má jaksi špatný tah než by měl mít. Vypozoroval jsem jakési syčení z motoru a zjistil, že pod motorem je asi vyhřátá jakási plastová trubka k turbu a podfukuje. Zajímalo by mě, kolik asi tak stojí ta sranda, popř. jestli je rozumný to brát z nějakýho vraku apod.,...Díky

Odesláno

ahoj. kdyby jsi měl zájem mám takovou trubku. predávam ju za 700 kč. je to vysokotlaké potrubí od turbo do k sacímu potrubí do motoru. jinak co jsem ju já shnánel pred 2 lety tak stála 5000 kč nová. tudle jsem sehnal ale je na HDI new model rok 2000 výše a já jsem měl 1999 old model tak mi nepasovala a od té doby se mi váli v garáži. když nemá viditelný poškození tak je to ok a tahle je ok. foto te trubice mám v sekci inzercia > náhradní dily prodej

Odesláno

Asi je asi.Pokud je trubka v háji tak ji skrátka vyměň,na tom nic nevymyslíš,samo se to neudělá.Pokud nemáš jistotu,tak buď koukni někomu pod kapotu jak to má vypadat,nebo ať se koukne kdo pažouty dělá a nebo si najdi buď tu nebo v service boxu rozkreskení detailů jak jednoduché.Ale může se stát,že to spravíš a výkon pořád není tak to se pak podívej na váhu vzduchu.A zase pokud nejistota

půjčit od kamaráda skusit.:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...