Scorpionek Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Mám menší problém možná větší . Zdá se mi, že motor má jaksi špatný tah než by měl mít. Vypozoroval jsem jakési syčení z motoru a zjistil, že pod motorem je asi vyhřátá jakási plastová trubka k turbu a podfukuje. Zajímalo by mě, kolik asi tak stojí ta sranda, popř. jestli je rozumný to brát z nějakýho vraku apod.,...Díky Citovat
Ericce Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 ahoj. kdyby jsi měl zájem mám takovou trubku. predávam ju za 700 kč. je to vysokotlaké potrubí od turbo do k sacímu potrubí do motoru. jinak co jsem ju já shnánel pred 2 lety tak stála 5000 kč nová. tudle jsem sehnal ale je na HDI new model rok 2000 výše a já jsem měl 1999 old model tak mi nepasovala a od té doby se mi váli v garáži. když nemá viditelný poškození tak je to ok a tahle je ok. foto te trubice mám v sekci inzercia > náhradní dily prodej Citovat
bara Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Asi je asi.Pokud je trubka v háji tak ji skrátka vyměň,na tom nic nevymyslíš,samo se to neudělá.Pokud nemáš jistotu,tak buď koukni někomu pod kapotu jak to má vypadat,nebo ať se koukne kdo pažouty dělá a nebo si najdi buď tu nebo v service boxu rozkreskení detailů jak jednoduché.Ale může se stát,že to spravíš a výkon pořád není tak to se pak podívej na váhu vzduchu.A zase pokud nejistota půjčit od kamaráda skusit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.