Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak celý víkend som nad tým rozmýšlal a dospel som k tomu že si nechám tie kolesá čo mám ... ale pokial by mal niekto na ruke nejaké chuťovky nech dá vedieť ;)

Odesláno

nech tie stare a nevymyšlaj ......ani jedni čo ste sem všetci dali sa mi nelubia.....si to nevim predsataviť na žiadnom aute mne znamej značky a typu....proste tie stare čierne čo máš su na to auto jak stvorene....proste tam pasnou

Odesláno

Buga: ja ako nehovorim že sa mi ten typ kolies pači :) prave opak, mne sa vobec nepači ked ma neake auto moc široke kola a na tom gumy do A...ale tieto BBS su jednoducho hezke....na sve auto by som ich nedal ale kola su to hezke :)

ale jak raz povedal jeden mudry človek \" 100 ludi 100 chuti\" :D

Odesláno

no tak tie BBS by som ja dal na svoje auto hned ... keby som našiel v 17´´ za rozumnú cenu tak by som asi neváhal ... kedysi sa mi to tiež nepáčilo ale po pár upravených autách som tomu prišiel na chuť :)

Odesláno
no tak tie BBS by som ja dal na svoje auto hned ... keby som našiel v 17´´ za rozumnú cenu tak by som asi neváhal ... kedysi sa mi to tiež nepáčilo ale po pár upravených autách som tomu prišiel na chuť :)

ak zhanas 17ky jeden ma nieco take na predaj BBS style 4x108 ale ET 38

zevraj su nove nepouzite :aut

2kck6wbc.jpg

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...