Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja som už dlho nad tým rozmýšlal ... aj som už skoro minulý rok kúpil MAM MT1 8x17 ... ale nakoniec som sa ulakomil na tieto 18´´ lebo som pôvodne myslel že nebudem dávať nastavitelný podvozok ... ale teraz ked je auto už takto nízko tak by sa mi tam páčili nejaké límce ... páčili by sa mi napríklad nejaké keskiny :aut

Odesláno

Tak tie \"BBS\" to by bola pecka, tiež som bol do nich zbláznený, tuho som nad nimi rozmyslal ale ta cena..:(

Ale na tvojom aute by sa mi páčili aj nejake ine, viac čierne disky. Tá kára z predu vyzerá fakt brutálne :super

Odesláno
taky jsem se na ně díval, jinde byly, už nevím kde..ale nechci Ti kazit chuť- středová díra tam je 57,1.. co mám dojem že naše je 65mm

ja viem ... to som sem dával ako príklad ... idem kupovať iné chuťovky a budú pasovať presne :aut

Odesláno

nj ale s podložkama na předku :bojim.. já jsem měl ty jagruti se středícím kroužkem..ted ty nové pasují přesně a hned mám lepší pocit..:papa

prozrad jaké chromy.. :mrk

Odesláno
teda to si dal moc malu napovedu :D

akí ste zvedaví všetci ... budem vás ešte trocha naťahovať :D ... tento týždeň bude skúšobné obutie tak sem potom dám fotku a uvidíte :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...