Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

na 100% je lepšie vkladať fotky ako link a hodiť ho do skriptu aby sa zobrazili ako obrazok :D vtedy sa tolko nezasiera server a nemože sa stať to čo sa stalo:)

Odesláno

ja vim čo sa stalo :D zaplnili sme fotkami databazu :) preto sa to premazalo............možno som to zle napísal ale viem čo sa stalo uplne presne :D a vkaldať fotky je dobra vec ako priloha ale lent ak priležitostne jednu dve fotky na rýchlo vložene ale nie cele vlakno mať fotky len v prilohach

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ked sa nemýlim, dnes bolo na zraze v Trenčíne vidiet tvoje bývalé coupe. Stále vyzerá slušne, len škoda tej \"diery\" v nárazníku, trosku kazí dojem..

DSC00522.jpg

Odesláno

ano ano je to moje bývalé coupe :) ... ja som ho tiež videl na zraze v Trenčíne ale na tom prvom ... som sa trocha bál že po tom čo som ho predal ho uvidím v nejakom tuzingu ale stále vyzerá dobre ...

[upravil dne 13/9/10 od MCabman]

Odesláno

chlapci sklamem vás ale zatial sa nič nerobí ... teraz sa len vozím a rozmýšlam čo budem v zime na aute robiť ... hlavne rozmýšlam ako do neho dostať turbo z dvojlitra :D

Odesláno
no tak ked sa vozis tak sa privez do tt (este neviem kedy) bude take mini stretko buga pretekar pipistrel ...

daj potom vedieť nejaký termín a pozrem sa do diara ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...