Tomazy Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 leasingovka ani havarijna poistka nema nic stym spolocne.. a pruziny su nanic kedze maju kratku zivotnost.. podvozok rulezz Citovat
MCabman Odesláno 28. červenec 2010 Autor Odesláno 28. červenec 2010 Původně zaslal: Tomazy leasingovka ani havarijna poistka nema nic stym spolocne.. a pruziny su nanic kedze maju kratku zivotnost.. podvozok rulezz to máš pravdu ... keby viem tak kúpim hned tento podvozok a mám pokoj Citovat
207James Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Původně zaslal: pipistrel zistim a dam vediet. ale zislo by sa to dat dole trochu Zjisti, taky by mě to zajímalo, chtěl bych to taky trochu položit. Citovat
NAVY1 Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 pipistrel: ja by som sa tiež prihováral aspon za tie pružiny, zníženie by vojturovy pristalo..som si minule všimol... ale máš pravdu, za prípadnu stratu záruky či iné nepríjemnosti to asi nestojí... Citovat
pipistrel Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Původně zaslal: NAVY1 pipistrel: ja by som sa tiež prihováral aspon za tie pružiny, zníženie by vojturovy pristalo..som si minule všimol... ale máš pravdu, za prípadnu stratu záruky či iné nepríjemnosti to asi nestojí... si ma niekde stretol? ved to ze musim to pozistovat aky budu mat na to tie druhe strany nazor a potom budem riesit. Citovat
NAVY1 Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Původně zaslal: pipistrel si ma niekde stretol? videl som vojtura u teba pred barákom... Citovat
pipistrel Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Původně zaslal: NAVY1 Původně zaslal: pipistrel si ma niekde stretol? videl som vojtura u teba pred barákom... si sa mohol zastavit na par slov Citovat
NAVY1 Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Původně zaslal: pipistrel si sa mohol zastavit na par slov auto poznám, teba ani keby si stál pri nom:myslim šak možno raz sa stretneme, tt neni petržka Citovat
pipistrel Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Původně zaslal: NAVY1 Původně zaslal: pipistrel si sa mohol zastavit na par slov auto poznám, teba ani keby si stál pri nom:myslim šak možno raz sa stretneme, tt neni petržka aaale poznal by si aj mna urcite. hlavne keby mam svoje tricko Citovat
MCabman Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 ... ako ste sa mi tu rozpísali chlapci :D Citovat
pipistrel Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 jaaaaj aj som zabudol ze sme v tvojom vlakne uz mlcim Citovat
MCabman Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 Původně zaslal: pipistrel jaaaaj aj som zabudol ze sme v tvojom vlakne uz mlcim ale v pohode len mi to prišlo také vtipné Citovat
pipistrel Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 no neviem ten predny naraznik Citovat
lape Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Tak to je hnus velebnosti.Ze všech stran.To by spíš patřilo do nevkusu :blicismajlik Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 je pekna ale ta tvoje je o 100% urcite lepsi :-)) Citovat
MCabman Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 ďakujem chalani ... a s tým predným nárazníkom máte pravdu ... ten sa ani mne nepáči ale inak sa mi páči to auto ... hlavne zo zadu a kolesá - z tých odpadávam [upravil dne 1/8/10 MCabman] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.