Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

zajtra idem dať ten zadný nárazník jednému kamarátovi čo mi ho prerobí ... potom sa bude zahladzovať kufor, pojde preč zadný stierač, na strechu ide carbonová folia ... dalej vyberám intercooler, výfuk ... a nakoniec som sa rozhodol že dám aj športový vzduchový filter ... ked budem mať všetky tieto veci doma tak sa ide na to ... finišovať budem nových chipovaním ... výsledok by mal byť 140-150 koní :aut

Odesláno
Původně zaslal: pipistrel

das dole stierac? ja by som ho nechal. strasne moc sa spiny zadne okno na 207nach. neva?

to mi nevadí a ked začne tak ho dám naspať :)

Odesláno
Původně zaslal: MCabman

das dole stierac? ja by som ho nechal. strasne moc sa spiny zadne okno na 207nach. neva?

to mi nevadí a ked začne tak ho dám naspať :)

no celkom logika :D

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

a veškeré upravy půjdou za provozu? to si spíš měl kutit přes zimu a v létě už jen jezdit :)

ked budem mať všetky veci na kope a pustím sa do toho tak to zase nebude dlho trvať ... všetko je naplánované čiže do leta by to všetko malo byť hotové :roker

Odesláno

Covece to je na ten motor docela dost koni, na to, ze do mechanickych casti nebudes prakticky zasahovat...aby si jezdil dyl nez par tisic km...

Odesláno
Původně zaslal: dahl

Covece to je na ten motor docela dost koni, na to, ze do mechanickych casti nebudes prakticky zasahovat...aby si jezdil dyl nez par tisic km...

uvidíme ... ked to nevydrží tak mám ešte jeden taký istý motor doma ;)

Odesláno
Původně zaslal: MCabman

Původně zaslal: dahl

uvidíme ... ked to nevydrží tak mám ešte jeden taký istý motor doma ;)

a co este mas doma? :D ponukni nieco :D:D:D

Odesláno

bez tych list sa to mne osobne nepaci. a znizenie musis ty vediet ty s tym budes jazdit. ci mas dobre plomby :D

tak je pravda že by to bolo ako motokára a ja na tom chodím každý deň ... ale tak vyzeralo by to super :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...