MCabman Odesláno 19. duben 2010 Autor Odesláno 19. duben 2010 uvidíš ... všetko mám vymyslené ... ked to bude hotové tak všetko rozpíšem Citovat
pipistrel Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 noooo som moc zvedavy na vysledok. zatial to vyzera zaujimavo vymyslene :super Citovat
MCabman Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 zajtra idem dať ten zadný nárazník jednému kamarátovi čo mi ho prerobí ... potom sa bude zahladzovať kufor, pojde preč zadný stierač, na strechu ide carbonová folia ... dalej vyberám intercooler, výfuk ... a nakoniec som sa rozhodol že dám aj športový vzduchový filter ... ked budem mať všetky tieto veci doma tak sa ide na to ... finišovať budem nových chipovaním ... výsledok by mal byť 140-150 koní Citovat
pipistrel Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 das dole stierac? ja by som ho nechal. strasne moc sa spiny zadne okno na 207nach. neva? Citovat
Sobol Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 a veškeré upravy půjdou za provozu? to si spíš měl kutit přes zimu a v létě už jen jezdit Citovat
MCabman Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: pipistrel das dole stierac? ja by som ho nechal. strasne moc sa spiny zadne okno na 207nach. neva? to mi nevadí a ked začne tak ho dám naspať Citovat
pipistrel Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: MCabman Původně zaslal: pipistrel das dole stierac? ja by som ho nechal. strasne moc sa spiny zadne okno na 207nach. neva? to mi nevadí a ked začne tak ho dám naspať no celkom logika Citovat
MCabman Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: Sobol a veškeré upravy půjdou za provozu? to si spíš měl kutit přes zimu a v létě už jen jezdit ked budem mať všetky veci na kope a pustím sa do toho tak to zase nebude dlho trvať ... všetko je naplánované čiže do leta by to všetko malo byť hotové Citovat
MCabman Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 dnes objednaný športový intercooler Citovat
dahl Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Covece to je na ten motor docela dost koni, na to, ze do mechanickych casti nebudes prakticky zasahovat...aby si jezdil dyl nez par tisic km... Citovat
MCabman Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 Původně zaslal: dahl Covece to je na ten motor docela dost koni, na to, ze do mechanickych casti nebudes prakticky zasahovat...aby si jezdil dyl nez par tisic km... uvidíme ... ked to nevydrží tak mám ešte jeden taký istý motor doma Citovat
pipistrel Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Původně zaslal: MCabman Původně zaslal: dahl Covece to je na ten motor docela dost koni, na to, ze do mechanickych casti nebudes prakticky zasahovat...aby si jezdil dyl nez par tisic km... uvidíme ... ked to nevydrží tak mám ešte jeden taký istý motor doma a co este mas doma? ponukni nieco :D:D Citovat
MCabman Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 a tak pár vecí by sa ešte našlo ... potreboval by si niečo ? Citovat
pipistrel Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 hmmmm napr faceliftove svetla zadne asi nemas ze? Citovat
MCabman Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 no tak to teda nemám ... tie staré mi zostali ale také máš aj ty Citovat
pipistrel Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 hej hej take mam. a tak mozno ma este nieco napadne Citovat
MCabman Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 takto by vyzeralo moje auto uplne znížené a bez líšť ... čo vy na to ??? mám začať šetriť na nastavitelný podvozok ? Citovat
pipistrel Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 bez tych list sa to mne osobne nepaci. a znizenie musis ty vediet ty s tym budes jazdit. ci mas dobre plomby Citovat
MCabman Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 Původně zaslal: pipistrel bez tych list sa to mne osobne nepaci. a znizenie musis ty vediet ty s tym budes jazdit. ci mas dobre plomby tak je pravda že by to bolo ako motokára a ja na tom chodím každý deň ... ale tak vyzeralo by to super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.