207James Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Jiné kola, než jsou v TP bych na auto rozhodně nedával. Když to někde rozstřelíš, tak pojišťovna dělá všechno pro to aby nemusela nic zaplatit, první jde po tom, jestli nemáš nějaký alkohol v krvi, potom jde po tom, jestli to auto nemá prošlou technickou a potom jde po tom, jestli ti sedí kola a pneu, co máš zapsané v TP. Já jsem měl v TP zapsané maximálně 15\" ale vyběhal jsem si zapsání variabilních rozměrů a pneu do TP a je to v klidu. Citovat
MCabman Odesláno 4. březen 2010 Autor Odesláno 4. březen 2010 ja mám na to človeka ktorý mi dá dopísať do techničáku aj 22´´ gumy Citovat
Tomazy Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 cierne auto tak ti to tam bude ladit este by ma zaujimalo co toto su za kola... Citovat
MCabman Odesláno 4. březen 2010 Autor Odesláno 4. březen 2010 hmmm neviem čo sú to za kolesá ale vyzerájú dosť dobre Citovat
MCabman Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 ... takže dnes mi prišli elektrony a aj gumy sú už doma takže už len počasie sa musí umúdriť Citovat
Sobol Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 hezké, 17tky? škoda toho modrého nápisu na nich.. dle origo fotky to tam je šedé.. Citovat
pipistrel Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Původně zaslal: Sobol hezké, 17tky? škoda toho modrého nápisu na nich.. dle origo fotky to tam je šedé.. myslim ze to je len folia nalepovacia co to ma akoze chranit Citovat
MCabman Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 no jasné to je len folia ... a sú to 18násky Citovat
buga Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Původně zaslal: MCabman ja mám na to človeka ktorý mi dá dopísať do techničáku aj 22´´ gumy ten clovek vie aj mne zapisat? ti to len hodi rovno do centralnej databazy, ze kebyze predas auto, a niekto v okrese X si necha vytlacit technicky tak tam budes mat? resp ked v juni ci kedy zacinaju vydavat nove technicke, ci to budes mat automaticky aj na tej karte.. ja nepotrebujem len original 15 palcove od peugeotu zapisat pre mna a pre otca 16tky Citovat
MCabman Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 no takto ... ten moj kamarát je policajt ktorý prihlasuje autá a on to dopisuje priamo do technického ... inak neviem ako to bude po novom ... ked budú tie kartičky ... inak ked chceš nejaké original rozmery tak skús ísť normálne cez Peugeot ... napíš im žiadosť a uvidíš čo ti odpíšu ... Citovat
buga Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 keby to mohlo ist cez peugeot, uz to mam davno.. podla COC nemozem mat ja 15\", lebo mam motor 1.6 THP 150k a otec zas nemoze mat 16\" lebo ma len motor 1.4 VTi 95k, takze tak.. hoci sa to tam zmesti, viem a pozeral som v serviceboxe aj fyzicky aj vyskusal.. takze jedine cez policajtov...ale chcem aby mi zapisali do databazy, nie len tak ze paff na papier dopise a potom to nikde nie je Citovat
MCabman Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 no tak to už neviem či to dáva aj do databázy ... ale ked sa budú robiť nové technické podla mňa sa budú tie údaje aj tak prenášať .... Citovat
Tomazy Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Pozeram ze v tomto novom roku pribudli viacero diskov s roztecou 4x108 ... Kosei Hockenheim su pekne. dnes som ich aj vydel na novej honde civic Citovat
MCabman Odesláno 18. březen 2010 Autor Odesláno 18. březen 2010 hehe ... inak presne tieto som tiež zvažoval ... Citovat
Tomazy Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Původně zaslal: MCabman problém pri montáži nebol lebo mi to zapájal náš elektrikár vo firme ... ale viem že mi hovoril že ked chcem aby mi išli filmy pri jazde musí to nejako inak zapojiť ... Potrebujes na to specialny can can kabel, maju ho v peugeote v origo servise stoji 20 Eur ... naviac ti aj pojde ovladat palubny pocitac cez 2DIN Citovat
MCabman Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 to ja už mám všetko vyriešené neboj Citovat
MCabman Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 dnes prezuté na letné 18násky ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.