simas Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Zdravim, posledni dobou mam doma na siti problem s otevrenim www.facebook.com. Nektere dny to jede bez problemu ale napriklad posledni dva dny tato stranka nejde otevrit(vyprsel casovy limit zadosti, browser se snazi stranku otevrit ale jako by nedostaval odpoved z druhe strany). Vse ostatni normalne jede. Zatim jsem zkousel tyto veci na odstraneni zavady: smazat historii, docasne soubory, cookies, jiny webovy prohlizec, preinstalovat Javu, vypnout firewall a antivir. Pak me napadlo zkusit to na druhem PC v siti a tam to take nejde, z toho jsem usoudil ze na 95% nebude chyba v PC ale u poskytovatele pripojeni. Bohuzel tam jsem taky narazil, nebot poskytovatel ( znamy ktery z daneho vysilace prijma signal taky) mi oznamil ze u neho problem neni, ze mu to jede normalne. Tak me napadlo ze asi bude nejaky firewall v AP nebo v routeru, ale po nalogovani do obou zarizeni jsem zjistil ze firewally jsou vypnute. Jako AP i router pouzivam ZCOMAXy WA 2204. Wifirouter je nastaven na DHCP pridelovani adres. Jen pro doplneni, jeden PC je pripojen kabelem, druhy pres wifi. Nevite nekdokde muze byt problem? [upravil dne 9/2/10 simas] Citovat
shark734 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 ak ti to robi len na tej stranke tak chyba bude v nej a kedze moj brat tu posledne 2 dni nadava na facebook tak chyba bude v nom Citovat
simas Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 ale to se stava dost casto ale jen u teto stranky, ale pokud ve chvili kdy to nejde zavolam nekomu jinemu kdo prima stejny signal tak mu to jede, to mi pripada divne Citovat
simas Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 tak problem vyresen pomoci prikazu ipconfig /flushdns . To mi poradil znamy, ze to vymaze cache pamet. Ale oba nevime proc to odkazovalo pri zadani www.facebook.com na spatnou IP. ted uz je to ok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.