fantom Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Ahoj dneska cestou do práce jsem musel v kopci na semaforu dát ručku - ten za mnou se nalepil úplně na zadek a měl jsem strach aby to necouvlo. Jenže mám asi nějaké namrzlé lanka, nebo tam je zamrzlá voda, a zůstaly mi přibrzděné zadní kola. Nejde někde pohodlně zatáhnout za lanko abych to vrátil zpátky ? Jsem v práci tak nemůžu na parkovišti nic rozdělávat. Je někde u zadního kola to lanko vidět ? Citovat
martas182 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 cau, stava se m i to ted v mrazech taky, uz s tim pudu do servisu, jakmile chci povolit tak rucka je volna - zaseknuty lanko. me nastesti se kola vzdy odtrhnou, je to jen v lankach. M. Citovat
Martascz Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Lanko je u kol krásně vidět ..... mně to šlo vrátit zpět rukou (sami se neodtrhly) - zmáčknul jsem ten pohyblivý díl s lankem k dorazu a mohl jsem frčet:super ale budeš si k tomu muset minimálně kleknout:P Citovat
fantom Odesláno 11. únor 2010 Autor Odesláno 11. únor 2010 ahoj díky moc, opravdu jsou ty lanka pěkně vidět i jsou docela přístupná. Zatáhl jsem a pomohlo to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.