Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim pani,akej znacky rozvodove remene pouzivate?Znamy ma presviedca,ze pri pouziti remena Continental sa moze vymenna lehota az dvojnasobne predlzit,co sa mi nejako nepozdava.Je to mozne?Doteraz som daval Bosch,a menil som na 80,000 km.Vdaka za kazdy nazor.

Odesláno

tak to bych nedoporučoval (teda je to muj nazor),ono taky hodne zavisi na provozu, jestli jezdíš třeba po městě nebo stabilní dlouhá jízda po městě. co sem tak slyšel mi zase Bosch moc lidí nedoporučovalo. mění se i kladky a třeba vodní pumpa,pokud tom tedy je (nepíšeš model). pouřivam Gates,Continental a zatím bez problému. Občas sem nechal i starou kladku ,či pumpu a v pohodě (to muže být taky jen štěstí...:D)

tot můj názor a nikomu jej nenutím :bacha

Guest farnikpetr
Odesláno

Rozhodně doporučuji měnit vždy komplet celou rozvodovou sadu. Je to sice drahé, ale je zde alespoň větší jistota,žě se nic nepokazí. Hovořím ze své vlastní zkušenosti. Chtěli jsme co nejvíce ušetřit, tak se vymněnil jen rozvoďák a netrvalo dlouho rozsipala se jedna kladka a bylo téměř hotovo (P605 2,0SRi 1991) oprava okolo 30tis., pak měl problém táta, nechal si udělat rozvody, tentokrát už \"pořádně\", jenže výměna byla podezřele laciná (dali opět jen nový řemen a kladky pouze promazali) a po cca. 1 měsíci se utrhl jeden napínák... oprava vyšla na 35tis. a to se vyplatí:D (P605 2,5TD 1998) Pořídil jsem si také 2,5TD 1996 a po těchto zkušenostech měním já i otec opravdu vše jak se má. Najezdím každý rok téměř 70 - 80 tis. km, rozvody měním po každých 100 - 120 tis. km z toho byl použit 2x řemen contitech (Continetal) a vždy v naprostém pořádku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...