Peti Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Nemáte někdo nějaký návod nebo fota jak na to? Mám snížený předek a je to takový divně nakopnutý. Chtěl bych to nějak dorovnat? Věřím, že už jste to někdo dělal. Citovat
s1600 Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 http://www.badgermotorsport.co.uk/lowering.htm http://www.suzukituning.com/PSA/Suspension/Lowering.htm Citovat
Peti Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 Budu si asi muset něco málo přeložit, ale mockrát děkuji. Ani jsem nečekal, že existuje takovej fajn návod:super Citovat
Peti Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 Jen nechápu proč tam dávají místo tlumiče tu tyč?O zub stačí teda jen přesadit tu žlutou tyč?Nebo ještě něco? Citovat
s1600 Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Hodil bych to do prekladace pana Gugla.. Tam se urcite dozvis,proc davaji tu ty misto tlumice..Ja to zatim nedelal.. Citovat
Peti Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 Mě to připadá, že to mají jen aby se jim to nehlo, něco jako špalky pod ramena, ale přesnější A o kolik zubů bych to měl přesadit? Předek mám tak -50 (nevím přesně, koupil jsem je s rallyečkem) Citovat
s1600 Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Lepsi zmerit pri kazdem zubu,ale rika se,ze 1zub-4cm.. Citovat
Peti Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 Díkes, tak ted můžu překládat a až bude o trochu tepleji tak jdu na to!! Citovat
Fr3sh Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Nedelal, ironie to neni jen sem to videl ale opravdu ze to lehounky a lepsi navod je ten suzukituning http://translate.google.cz/translate?js=y&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.suzukituning.com%2FPSA%2FSuspension%2FLowering.htm&sl=auto&tl=cs fakt je to chvilnika prace...jen nadtim nesmis moc premejsle..vyklepnout torku dat ramno na 21 cm, zadnat torku a to samy druha strana a je to snizeny... :X By me zajimalo proc se rika presazeni TORNI TYCE, kdyz prezasuzes jakoby RAMENO, torzni tyc je furt stejne [upravil dne 7/2/10 Fr3sh] Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 No tak to jsem zvědavej. Pak se nezapomeňte přijet ukázat. Citovat
Peti Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 No já to chtěl udělat už v sobotu, ale auto měla přítelkyně.Tzn., že příští sobotu bych se do toho chtěl pustit když nebude pod nulou:-) Citovat
Peti Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 A taky jsem neměl návod který ted díky klukům mám.Ještě jednou díky;) Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 no je to docela pakárna si myslím já to dělal tet o víkendu a trefil jsem se ne podruhé....a to mi šlo vše krásně rozebrat protože jsem to měl vše rozebrane tak se připrav až budeš vyklepávat torzky na trošku potu:-D jinak vejšku si změříš zajet si na rovnej asfalt změř si vejšku od středu kol třeba k lemu zvedni si to pak to změř znovu a odečti si ten rozdílo kolik se svěsila pak vybouchel prostřední tyč-stabilizator první pocení:-D pak na pravé straně vyndej torzku já to dělal přez oříšek podložku a šroubek a vytočil pistolí ale to jsem měl vše čisté a namazane vazelínou tak počítej že tam budeš mít rez.. 2pocení pak si nastav vejšku a zaklepni na spet samozdřejmně na protějsí straně si povol torzku taky a vyndej si ty oválný podložky a když jsou zrezle tak se nahovno vyndavaj tak si připrav odrezovač a pak si je očisti a pujdou už tam vpohodě pak si vyndáš torzku na druhej straně a mužeš dát stabilizator a přišroubuj na ramena tím se ti automaticky srovná vejška z tou stranou co jsi dělal ale rači si to přeměř a zabouchni torzku naspět jinak ta 3 torzka taky pot:-D dej ty podložky a torzky utahni a je to:papa:D jinak skušenost je to z tvé bejvale napravy a ještě si udělam treninkově do zalohy ještě tu svou co jsem měl na autě a tu jsi nastavím na šotolinu trošku vejš:-D [upravil dne 8/2/10 luky106rolandgaros] Citovat
Peti Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 Děkuji za podrobný návod, určitě ho použiji.:)Snad to za jeden den stihnu:DMyslel jsem, že to udělám v sobotu, ale nevyjde to, tak snad v neděli;)Pak hodím foto:mrk Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 jinak držím palce když budeš něco potřebovat tak to sem napiš kdyžtak nějaký fota jsou na rozebrání zadní napravy foto sem dej:super jinak koukám že rellyčka jsi chrochtaj na sněhu:-D nej kola:super Citovat
AKCZ Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Zkopiruju muj prispevek z nasi 306 sekce.. treba taky pomuze ikdyz na 306ku.. ---> Jestli umis anglicky tak zde je velice pekny navod Pripadne muzes mrknout na me fotky zde kde je i ukazla jak si udelat \"stahovak\" misto pouziti reverzniho kladiva ci neceho specilane k tomu urceneho.. [upravil dne 8/2/10 AKCZ] Citovat
jiri106xs Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 AKCZ: super návod... konečně už přesně vím, co a jak Citovat
Peti Odesláno 14. únor 2010 Autor Odesláno 14. únor 2010 Tak sem se do toho v sobotu pustil a když jsem chtěl povolit třetí torx tak byla tak ohnilá hlavička že se to hned servalo:(A byl sem v p.delce:fnuk A to sem se tak těšil, Kdyby měl někdo nápad jak to povolit tak sem s tím;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.