Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo nějaký návod nebo fota jak na to? Mám snížený předek a je to takový divně nakopnutý. Chtěl bych to nějak dorovnat? Věřím, že už jste to někdo dělal. ;)

Odesláno

Mě to připadá, že to mají jen aby se jim to nehlo, něco jako špalky pod ramena, ale přesnější;) A o kolik zubů bych to měl přesadit? Předek mám tak -50 (nevím přesně, koupil jsem je s rallyečkem):myslim

Odesláno

Nedelal, ironie to neni :) jen sem to videl :) ale opravdu ze to lehounky a lepsi navod je ten suzukituning

http://translate.google.cz/translate?js=y&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.suzukituning.com%2FPSA%2FSuspension%2FLowering.htm&sl=auto&tl=cs

fakt je to chvilnika prace...jen nadtim nesmis moc premejsle..vyklepnout torku dat ramno na 21 cm, zadnat torku a to samy druha strana a je to snizeny... :blablabla:X

By me zajimalo proc se rika presazeni TORNI TYCE, kdyz prezasuzes jakoby RAMENO, torzni tyc je furt stejne :D

[upravil dne 7/2/10 Fr3sh]

Odesláno

No já to chtěl udělat už v sobotu, ale auto měla přítelkyně.Tzn., že příští sobotu bych se do toho chtěl pustit když nebude pod nulou:-)

:mrk

Odesláno

no je to docela pakárna si myslím já to dělal tet o víkendu a trefil jsem se ne podruhé....a to mi šlo vše krásně rozebrat protože jsem to měl vše rozebrane tak se připrav až budeš vyklepávat torzky na trošku potu:-D jinak vejšku si změříš zajet si na rovnej asfalt změř si vejšku od středu kol třeba k lemu zvedni si to pak to změř znovu a odečti si ten rozdílo kolik se svěsila pak vybouchel prostřední tyč-stabilizator první pocení:-D pak na pravé straně vyndej torzku já to dělal přez oříšek podložku a šroubek a vytočil pistolí ale to jsem měl vše čisté a namazane vazelínou tak počítej že tam budeš mít rez.. 2pocení pak si nastav vejšku a zaklepni na spet samozdřejmně na protějsí straně si povol torzku taky a vyndej si ty oválný podložky a když jsou zrezle tak se nahovno vyndavaj tak si připrav odrezovač a pak si je očisti a pujdou už tam vpohodě pak si vyndáš torzku na druhej straně a mužeš dát stabilizator a přišroubuj na ramena tím se ti automaticky srovná vejška z tou stranou co jsi dělal ale rači si to přeměř a zabouchni torzku naspět jinak ta 3 torzka taky pot:-D dej ty podložky a torzky utahni a je to:papa:D jinak skušenost je to z tvé bejvale napravy a ještě si udělam treninkově do zalohy ještě tu svou co jsem měl na autě a tu jsi nastavím na šotolinu trošku vejš:-D

[upravil dne 8/2/10 luky106rolandgaros]

Odesláno

Děkuji za podrobný návod, určitě ho použiji.:)Snad to za jeden den stihnu:DMyslel jsem, že to udělám v sobotu, ale nevyjde to, tak snad v neděli;)Pak hodím foto:mrk

Odesláno

Zkopiruju muj prispevek z nasi 306 sekce.. treba taky pomuze ikdyz na 306ku..

--->

Jestli umis anglicky tak zde je velice pekny navod

Pripadne muzes mrknout na me fotky zde kde je i ukazla jak si udelat \"stahovak\" misto pouziti reverzniho kladiva ci neceho specilane k tomu urceneho..

[upravil dne 8/2/10 AKCZ]

Odesláno

Tak sem se do toho v sobotu pustil a když jsem chtěl povolit třetí torx tak byla tak ohnilá hlavička že se to hned servalo:(A byl sem v p.delce:fnuk A to sem se tak těšil, Kdyby měl někdo nápad jak to povolit tak sem s tím;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...