visage Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 idu mi všetky 4 polohy , ale intenzita fukania je nizka . predtým ma skoro vyfúklo z auta (obrazne) a teraz aj na 4 stupni je to dost slabé. može to byť filtrom ,alebo má ventilátor slabé otáčky ? poradte plz Citovat
pastorek Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Najskôr zanesený kabínový filter. Vytiahni ho von a zistíš či je to ním. Citovat
pepeca Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Původně zaslal: visage idu mi všetky 4 polohy , ale intenzita fukania je nizka . predtým ma skoro vyfúklo z auta (obrazne) a teraz aj na 4 stupni je to dost slabé. može to byť filtrom ,alebo má ventilátor slabé otáčky ? poradte plz Ahoj. Ak na niečo prídeš daj mi vedieť. Mám ten istý problém, peľový filter som vyčistil, meniť ho budem v lete. Ale stále to slabo fúka. A ešte sa mi vzduch nerozdeľuje do jednotlivých prieduchov ako keby mi sa mi neprestavovali klapky. Mám mechanické ovládanie ale nezdá sa mi, že by bolo vo vnútri niečo zlé / myslím tiahla /..Napíš ako si dopadol.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.