Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neviet či sa montoval alebo sa dá dokúpiť spodný kryt motora na Break lebo teraz v zime keď sa solí tak ten motor je hotová katastrofa.A ešte jeden dotaz neviem ak to tu niekde je tak ma nasmerujte ale dá sa vybrať radiator aj bez demontáže celej palubky alebo nie?

[upravil dne 5/2/10 salomen27]

[upravil dne 5/2/10 salomen27]

Odesláno

Zaujímave tak keď to dokončíš napíš do tohto vlákna ako to šlo a prípadne mi poradíš.Lebo vždycky keď zapnem fukár tak cítíť Fridex a už ma nebaví to fetovať stále.

Odesláno

Asi bych se podival do Obi na nakej vhodnej plast a dal bych na auto home made kryt.:D nez za to dat tolik penez. Nejdriv si tvar vystrihni z kartonu a vyzkousej jak tam sedi a pak vyrizni z plastu co nekde sezenes. Nevim kolik takovej plast muze stat, ale urcite to bude nekolikrat levnejsi nez origo, nebo i druhovyroba.

Odesláno
Původně zaslal: salomen27

Tak to je iná pálka,ale tak nikto nekáže kupovať v Peugeote myslím že tým nič neskazíš keď kúpiš aj nejaký made in Poland či nie?

Pýtal si sa či sa dá namontovať a či sa dá kúpiť. Dostal si odpoveď.

Pri tej cene sa to určite neoplatí kupovať lebo šikovný klampiar to urobí za chvíľu a podstatne lacnejšie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...