Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potreboval bych na 406ku ten bazmek na strechu se zesilovacem, mam tam bez zesilovace a stoji to za prd. Nemate ho doma nekdo nahodou? (Obzvlaste pak david 106s16)

Odesláno

Jeslti by ti stacila ta patice, tak my je v Brne v Andrew vyrabely. Jsou to ty anteny,ktere se montuji napr. na novy skodofky.

Chces jen radio, nebo radio-mobil, nebo radio-mobil-GPS (ta je vetsi o cca 40%) ?

Odesláno

Me by urcite stacila jen ta patice (co je pevne na strese)

Nevim jak je to na skodofce, ale chtel bych aby se dala taky naklapet (kdyz je moc nahoru, tak dela hroznej bordel)

Kolik za ni chtej?

Odesláno

Kdysi tu byla řeč o anteních zesilovačích. Montuje se to mezi radio a anténní kabel a ještě se to připojí na 12V. Prodávají to v Praze na Floře u Watt a Decibel(nebo jak se to píše) a stojí to něco kolem pětikila.;)

Odesláno

ja o tom zesilovaci vim, ale je to dalsi krabicka navic a to uz vubec nevim jak to tam nacpat, uz takhle se to tam cpe pekne blbe, mam z toho pekne poryty ruce!!

Odesláno

To Radek V.:

Jo jinak jsem te asi tuhle videl na jizni spojce jak jsi vyvazel rodinu nekam na vylet! :-)

Videl jsem staryho nablejskanyho cervenyho kombiiika s novym ksychtem a myslim zes to bl ty

Odesláno

Kveton: S tim nahybanim je problem, ty se nedelaji se zesilovacem, ja osobne to budu vrtat do zadu na strechu az se mi bude chtit. Ted na to nemam ani naladu, ani naladu, ani naladu :(

Odesláno

http://www.conrad.cz/DetailPage.asp?DPG=48876

tady prodavaji zesilovac za Kc 220, kterej se dava za radio,...nemusi se montovat k antene pod strechu. Nechcete to nekdo vyzkouset?:) ..ze bych si ho taky koupil.

...jinak sem primym srovnanim zjistil, ze hodne zalezi na prutu anteny. Muj obycejnej hraje nic moc. Pujcil sem si od kamose z Oktavky prut s omotanym dratkem a chytl sem o tretinu stanic vic. ..pricemz mezi tema prutama je rozdil jedine v tom omotanym dratku.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Neni rozdil jenom v tom, jestli tam je dratek nebo neni. Je rozdil i v tom, jakej je tam dratek (matros,prurez..) ale hlavne v tom, v jakym plastu je zalita patice. Ty polsky anteny se delaji s gumovym zakladem, to jsou ty, co potkavate na Oktavce, co vas miji v levym pruhu a antena za ni VLAJEskoro vodorovne. To je problem, antena ma nejlepsi signal ve svisle poloze, ....takze, plastovou antenu od BOSCHe, tu doporucuju ja. Ja te vyrabena v Brne v Andrew a nestoji o moc vic ... :D

Odesláno
Napsán autorem Sirael

Neni rozdil jenom v tom, jestli tam je dratek nebo neni. Je rozdil i v tom, jakej je tam dratek (matros,prurez..) ale hlavne v tom, v jakym plastu je zalita patice. Ty polsky anteny se delaji s gumovym zakladem, to jsou ty, co potkavate na Oktavce, co vas miji v levym pruhu a antena za ni VLAJEskoro vodorovne. To je problem, antena ma nejlepsi signal ve svisle poloze, ....takze, plastovou antenu od BOSCHe, tu doporucuju ja. Ja te vyrabena v Brne v Andrew a nestoji o moc vic ... :D

Tak jsem si koupil ten gumovej prut na tu oktavku s dratkem a hraje mi o dost lip nez ten puvodni bez dratku (obzvlast za jizdy je to znat)...takze zesilovac uz neni treba.

Je to neorig. a stal 150.

BTW: pokud jedu po Brně tak mam perfektni signal i bez prutu:)

Odesláno

tak jsem tam namontoval ten zesicek od correct (typ za1.1) a je to taky znat, jen jsem na tom nechal ruce kdyz jsem to tam strkal, k penezum se clovek dostane lip nez tam:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...