Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peknej intros na allegro + cervene sedacky co ste hladali

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Tak sem brouzdal netem, za par korun, pekny stav :)

http://www.allegro.pl/item896041177_fotele_kanapa_peugeot_306_2000rok_skora.html

Doooost pěkný!

Sháním už nějakou dobu dost intenzivně zadní dělený sedadla, bo mi moje nedělená lavice dost vadí, vozím velmi často dlouhé klávesy, které se tam jinak pořádně nevejdou...

Nechci se zbavovat pěkných předních anatomů, ale prostě v té mojí barvě nikde nejsou! A kupovat komplet sadu je dost drahé.

Ne však v tomto případě!

A výhoda - mám tapecy v černé kožence, takže kromě světlých potahů tam můžu dát cokoli.

No kráása.... :super

Odesláno
Původně zaslal: PnR

Lluciano: mas skoro rovnaku radiacu paku ako ja :) moja je ale cierna s tym striebornym pasom.

btw za tu cenovku a z 5dv je to fajn kupa.

soráč za mýlku - takovéhle sedadla by se mi asi líbila a i hodila k barvě auta. Není to fotka mých!

BOHUŽEL....

Má řadící páka, ač v kůži, patří mezi tisíce těch nejobyčejnějších... :)

Odesláno

Mně by stačilo sehnat zadní dělené ve stejném vzoru, jako mám přední anatomy...což je rovněž skorem nemožné.

Nebo klidně komplet jiné, ale s anatomama, na které jsem zvyklý a nechci jinak, a to asi nebude levná záležitost....

:nevim

Odesláno

Pred cca 5 mesiacmi bola havarovana 306 ka niekde v blizkosti Kosic. Pisal som mu, a mal prave tie cervene sedacky ... Daval ich za 80 Eur aj s tapecmi ... Rozmyslal som nad nimi, nakolko mam cervene auto :D ale az tak ako polokaoza sa mi nepacili ... Nakoniec aj tak svagor do KE neisiel, takze som ich nechal na posaps niekomu inemu ...

Odesláno
Původně zaslal: DadaLbc

hm kdyby misto cerveny byly modry tak by to ladilo s mojim pug. ale cervena je taky pekna!

Dělaly se i v modré. Viděl jsem je asi 2x. Dokonce byly v 306ce, po které pokukoval brácha. Nakonec koupil 406.

Odesláno

JJ urco boli aj v kombiku :) Dokonca na stranke, kde boli popisovane moedly a vybavi, tam bol za model Champion kombik ...

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...