lamancha Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Zdravim, po seslapnuti pedalu v nizkych otackach jede, ale pak kolem 2500 zacina vadnout anejde za plznem, nekdz se probere a chvili tahne 1-2 vterinz, jindy i dele. Na rovine to jde to tech 130 a vic udelam ale zvoooolna ale v kopci to pada az na 90 a zadne podrazeni nepomuze. uze to byt spatna nafta? mam vymenit paliv. filtr? Jsem v cizine, vracim se na vikend a jedu z5 tak bych uvital jakoukoliv radu co nejdrive - tedy krome toho - dat to sem do servisu:D Diky [upravil dne 3/2/10 lamancha] Citovat
Nema307sw Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Mne toto robil diferencialny snimac pre Fap. Po vymene sa auto zacalo chovat normalne. Vyhadzuje ti to aj nejake hlasky? Ja som tento problem riesil tu http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=66885 Citovat
OloZX6R Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Mě to dělalo někdy, byly to podtlaky zepředu na motoru dole, co ovládaj turbo, prostě ho někdy nepustili dál...ale je to docela opereace zjistit, kterej jew vadnej, jedině pokus-omyl, protože diag. mi taky nic nepsala...já tam mám 3, jeden má jednu hadičku vypojenou a druhej má obě hadičky spojený a takhle to jezdí nejlíp, do nouzáku (když to netáhne nad 2500ot/min) to spadne jen když tomu hodně šlapu a to stejně jen na chvíli, pak zas jede normálně. Až bude lepší počasí, tak se chystám na rozborku a pořádnou opravu. Citovat
twoolf Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 presne tak, priklanim se k elektromagnetickym ventilum. Jeden odpojeny znamena v pripade OloZX6R vypojeny EGR coz neni na skodu Ventilky ovládá jednotka pomocí stridaveho napeti s promennou sirkou pulsu, takze staci, aby byla zatuhle a je problem na svete. Citovat
lamancha Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Diky moc, sice jste me nepotesili:), myslel jsem ze to bude banaltka s ucpanym palivovym filtrem, ale holt co se da delat... Citovat
twoolf Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 ale on ventilek banalita je obvykle stačí vindat a vyčistit. Náklady velice často 0,- jde to blbě, ale jde. Citovat
lamancha Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 takže vyřešeno. Nebyly to ty ventily, ale jak jsem na sněhu urval ty dolní plasty, tak jsem někde najel na zmrazek, dokonce si i vybavuju tu ránu zespoda když to upadlo z auta přede mnou, no a praskl takový bakelitový přívod vzduchu a ten občas přisával a občas ne. Dakže doporučuji - kryt motoru je od toho aby tam byl:super Citovat
xavier Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Původně zaslal: lamancha takže vyřešeno. Nebyly to ty ventily, ale jak jsem na sněhu urval ty dolní plasty, tak jsem někde najel na zmrazek, dokonce si i vybavuju tu ránu zespoda když to upadlo z auta přede mnou, no a praskl takový bakelitový přívod vzduchu a ten občas přisával a občas ne. Dakže doporučuji - kryt motoru je od toho aby tam byl:super Počul si aj \"syčanie\" keď zoplo turbo? Citovat
lamancha Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 to bych kecal, slyšel jsem že turbo jede, ale že bych slyšel že to prasklinou něco utíká, tak to ne. No doufám, že to tím bude, protože nejdřív tvrdili, že diagnostika ukazovala problémy se spínáním elmg. ventilů, ale že fungují. Taky těžko říct proč to třeba 150km fungovalo a pak začalo blbnout, uvidím. Teď to mají v servise, v sobotu to vyzvádávám a pojedu to zase projet 500km... Citovat
twoolf Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 ona Diag byva nekdy zmatena, pokud je v systemu i mechanicka zavada. Drzim palce, at to bylo vazne tou trubkou me jeste napadlo - mel jsem v haji cidlo teploty pred katalyzatorem. jezdilo to docela dobre, ale po vymene je to jiny kafe Citovat
lamancha Odesláno 14. únor 2010 Autor Odesláno 14. únor 2010 Takže me ta sranda v aut. servise stála 10500Kč. - výměna \"parohů\" pod motorem - prasklina od zmrazku - výměna paliv. filtru - výměna tepel. štítu u výfuku - byl upadlý a rachtal a cca 3500Kč za \"váhu vzduchu\" - to jsem čuměl jako péro- to je jen kus plastové trubice s mřížkou na jednom konci a drátkem/čidlem uvnitř??? to mě naštvalo nejvíc, protože mě ani neinformovali, že to musí vyměnit, ani jsem nepozioroval, že by něco s autem bylo...ledaže by to odešlo s těma \"parohama\" no jsem z toho na co to tam vlastně je? [upravil dne 14/2/10 lamancha] Citovat
OloZX6R Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Pěkně jsi jim zaplatil...upadlej tepelnej kryt jsem vyřešil sám speciálním hliníkovým plechem, takže dřív upadne vejfuk, než ten kryt, váhu vzduchu jsem kupoval v autokelly po slevě za cca 1600,- ale nebylo to tím, takže jí mám v rezervě. Parohy pod motorem asi bude teubka od intercooleru? No a palivovej filtr může bejt do 500,-. Jen ať je víc takovejch zákazníků, jako ty a servisy budou pořád vydělávat. Jinak váha vzduchu měří hmotnost nasátýho vzduchu a podle toho se upravuje množství vstříknutýho paliva, jen se divím, že ti jí měnili, když to bylo parohama,,, Citovat
lamancha Odesláno 16. únor 2010 Autor Odesláno 16. únor 2010 2Olo: malem se citim provinile, ze nejsem tak sikovny jako ty ale preziju to...nakonec treba i diky mne ma nekdo na chleba:roll ale diky za vysvetleni:super Citovat
OloZX6R Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 V poho, ty jsi někomu zaplatil chleba a mě zbylo na dost piv, takže všichni happy :-) [upravil dne 16/2/10 OloZX6R] Citovat
twoolf Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 chlapi, vy máte ale blbej humor... Stát se to mě, tak si nadávám do zvířátek... sorry za Citovat
lamancha Odesláno 17. únor 2010 Autor Odesláno 17. únor 2010 2twoolf: a kdo rika ze si nenadavam:D, ale kdyz to holt nejde tak nejde. Po-Pa jsem v Polsku a So doma a ne odp. jedu z5. takze i kdybych to mel kde udelat, jako ze nemam, tak proste neni cas. To vis ze kdyz mi to ukazal tak jsem si rekl, ze kus izolacky by ten privod spravil, ale to uz byl venku a vahu vymenili aniz by se mne ptali...no, snad zase bude chvili pokoj:bacha Citovat
twoolf Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 jojo, to znam. Pres tyden taktez soutezim o titul furt v Pr-eli a co nestihnu o vykendu, je prusvih a resi to servis za brutalni penize. klep klep, naposled jsem musel do VETO pisek a za litr a dvě hodiny času mi řekli, že je to rozbity, ovšem už ne kde a co... Citovat
lamancha Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 kkkkuuuu.... a je to zpátky zase, co v tom servise a proč měnili, mám strach tam jet znovu, že mi snad vymění klimatizaci a budou tvrdit, že to bylo tím.. Citovat
xavier Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Skús prekontrolovať, dotiahnuť všetky spony na hadiciach pre turbo, pozri či náhodou niektorá z vyznačených - modrá šipka - hadicových prepojení nie je uvolnená, prasknutá. Sú to asi 7 cm dlhé hadice. Je k nim blbý prístup. \"Parohy\" čo ti menili by mala byť pozícia č.3. K hadicovej prepojke ( nad zakrúžkovaným Áčkom ) sa dostaneš po demontáži kolesa u spolujazdca, k prepojke pod zakrúžkovaným Béčkom sa dostaneš jedine zospodu auta aj to s problémami a ku tretej spojke ( napravo ) sa dostaneš po vymontovaní batérie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.