ryba79 Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Především děkuji Rejtymu za vlákno tady na Peugeot Clubu. Naše firmička dováží tyhle čupr kola přímo z fabriky, kde nám je rovnou obouvaj a vyvažujou v případě zakoupení i pneu. Všechna kola dodáváme včetně šroubů. Jak psal Rejty, pokud si objednáte víc sad kol, třeba se domluvíte s kamarádama, tak vám uděláme cenu, aby se vám to víc líbilo. Taky jsem rád, že tuhle značku aspoň někdo zná. Musíme jí ale víc propagovat. Petr Citovat
BOSSCZ Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Ceny naprosto v pohodě za tyhle kolečka:) hned si je objednám a koukam že maji i pneu to bude zase peněz:D Citovat
Strejdakopec Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 kde já ty prachy vezmu???asi zas nebudu pár měsíců jíst a pít jsou tokola moc pěkný jestli jsou opravdu kvalitní tak změním svůj zájem...chtěl jsem braidy ale tohle mě přemluvilo hlavně když jsou i v bílé barvě:super Citovat
ryba79 Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 kvalita mluví sama za sebe, na Anglických soutěžích jezdí jen na Team Dynamics. Barvu firma přízpůsobí zákazníkovi. Co jsem pochopil od kamaráda, který s výrobcem jednal, tak když budeš chtít růžový, vyrobí ti růžový. Prostě..náš zákazník, náš pán. Jak jsem už asi psal, kola dodáváme se šroubama a distančním kroužkem na vozidlo, na které jsou kola objednána. Šrouby i kroužej jsou v ceně kola. Dál, pokud si zákazník ke kolům vybere i pneu od nás, v Anglii kola obujou a vyváží. Zdarma!!! E-shop by měl začít fungovat v tomto týdnu, nejspíš hned od pondělí. Zde bude uvedeno i sídlo naší firmy, kontakty, IČ a vše potřebné. Stránky budou...kupodivu...www.teamdynamics.cz Na WBS byla jen provizorní nabídka do doby, než bude fungovat E-shop. Co dál....ke kolům budeme časem dávat i samolepku Team Dynamics, v různých rozměrech, jako třeba na zadní okno:) Jen se musí v reklamce vyrobit. Ale jak říkám, časem.... Citovat
Strejdakopec Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 to je paráda...já taky nemám prachy hned a budou teprv časem :-) ale kola zaujaly a nabídka gum šroubů a kroužků je určitě zajímavá Citovat
Rejty Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 tak sem zvedavy kdo si ty kola koupi:) Citovat
ryba79 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 no.....první zájemce už by asi byl...uvidíme:) Ale mohl by koupit a pak referovat o naší firmičce a o kvalitě koleček.... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 myslim, ze kvalita je velmi dobra Pro Race 1.2 15\" Citovat
Guest Ludweek Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 2 ryba79: jen pro info..umite sehnat center cap na tyto kola? popr. za jakou cenu Citovat
ryba79 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: Ludweek 2 ryba79: jen pro info..umite sehnat center cap na tyto kola? popr. za jakou cenu pokud máš na mysli distanční kroužek, tak ano, umíme sehnat. Ale výrobce jej dodává pouze v sadě se šrouby. Cena samotné sady je 500,- kč + doprava. Při koupi kol u nás je tato sada v ceně kola. Jeden člen tady z klubu zase poptával šrouby na kola. Mohli byste se domluvit. Více přes SZ. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 nene.. myslim ty stredy..viz obr. nejlepe ve stribrnym provedeni Citovat
ryba79 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: Ludweek nene.. myslim ty stredy..viz obr. nejlepe ve stribrnym provedeni jo tohle....to by jít mělo. A bylo by to na TD Pro Race 1.2 ano? Provedení stříbrné nebo Hi-Power silver ( chrom) ? Zjistím cenu. Citovat
ryba79 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 tak čepičky jdou objednat, cena této malé je 250 za kus. Zatím se nevyjádřili, jestli i v jiné barvě než černé. S dopravou je problém, samotné čepičky se nevyplatí. To by bylo 1000 + 1200 doprava z Anglie + 100 poštovné od nás k tobě. Takže by se to muselo přibalit k nějaké objednávce kol. [upravil dne 9/2/10 ryba79] Citovat
Guest Ludweek Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 nespecham na to...za 250 by to slo vic info potom pres SZ..diky Citovat
BiFF Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Nevim co kdo tady ma proti cene ,ale 4 000 za jedno kolo je takovy zlaty stred si myslim , banda tady vsichni nabehla na ty super akce v casakach 17 za 1500 apod a pak to je viz jak pisou nademnou sup dira a sup vcudu! Jak jsem si to cetl tak jsem se k tomu proste musel vyjadrit! Citovat
ryba79 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: Ludweek nespecham na to...za 250 by to slo vic info potom pres SZ..diky OK Citovat
ryba79 Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Původně zaslal: Ludweek nespecham na to...za 250 by to slo vic info potom pres SZ..diky Takže, čepičky máš objednaný, ve stříbrném provedení. Počítám, že by měli přijít v příštím týdnu. Citovat
ryba79 Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 POZOR!!! Nové ceny některých modelů kol!!!! Ceny sdělím na konkrétní dotaz, je toho moc. icq 574 745 207 [upravil dne 13/2/10 ryba79] [upravil dne 13/2/10 ryba79] Citovat
ryba79 Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 stránky www.teamdynamics.cz již v provozu !!! Citovat
ryba79 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 rozšířili jsme nabídku o velmi exklusivní kola značek Savini Donz Trafficstar Altstad Lowenhart Garson Breden Crimson Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.