Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vzhledem k tomu ze kola se vyrabeji na prani zakaznika mne to prijde v pohode..ale pri nejake vetsi objednavce sad to de pry cena trochu poresit

Odesláno

Za kvalitu se hold připlácí:papa Ale v CZ spíš každej řeší víc stránku financí než kvality,bohužel...pak se lidi diví....

Ale Team Dinamics je bezva značka,poměr cena-kvalita :super

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Vsechno je otazka financi.. ovsem stale plati \"nejsem tak bohatej abych kupoval levne veci...\" at se kazdej zaridi dle sebe :papa

Není co dodat:potlesk
Odesláno

V první řadě díky moc za odkaz. Mám Braidy 18\" \"na míru\" dovezli mi je po všemožných slevách individuálně z ES za podobnou cenu takže mi tohle přijde hodně zajímavé a vůbec bych se nebránil zde koupit jednu sadu takových zajímavých kol s opravdu dobrými referencemi...Jinak s Braidy velká spokojenost až na to umývání :)http://www.braid.es/wheels/products/competition-wheels_p8/racing-monoblock-wheels_p22/winrace-a_p22.html

[upravil dne 4/2/10 rootsky]

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

....kola pěkný i cena, ale s kvalitníma gumama bych to necpal na auto, který má stejnou né-li nižší hodnotu

Je to mimo jine i o pouziti auta.. muzes stejne tak koupit dodrbanou 205ku na zavody za par tisic a postupne do toho narvat zavodnimi komponenty stonasobne vyssi castku ;)

Odesláno

Kola dělaj auto:D

mám kola co mají taky větší cenu než moje auto,ale to auto pak vypadá úplně jinak než na plecháčích a navíc když to auto pak chceš prodat,kola sundáš a použiješ na další nebo prodáš zvlášť.Hlavně co na tom ušetšíš?Koupíš nějaký mlíka za 10K a po půl roce je musíš nechat rovnat nebo dovářet páč se pokroutí při první díře nebo kanálu kterého si nevšimneš (na našich silnicích nic těžkého) a pak barva,lak,znova nazout,vyvážit....není lepší koupit kvalitu u které víš že jí jedna dvě díry neudělají nic víc než že se z nich oklepe bordel.....?:myslim

Odesláno

309GT: to je pravda než nějaké měkké alu, to už je lepší pěkně nalakovaný plecháč.... já jsem se levným kolům vždycky vyhýbal, takž nemám zkušenost každopádně u zde probíraných je poměr cena kvalita velmi dobrá ....už třeba v porovnání s profláklýma OZ, který jsou daleko dražší a nejde volit ET jako tady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...