Rejty Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 nevim jestli to moderatori nebudou brat jako reklamu,coz bych tu ani nechtel delat,ale v cesku se nikde neprodavaji,az tedka..... par lidi z klubu uvita ze sem ten odkaz dám....:ú http://www.team-dynamics.wbs.cz/Team-Dynamics.html Citovat
s1600 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Co ceny?..Me prijdou za disky ,jako jsou TD,normalni.. Citovat
Strejdakopec Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 co chceš jsou to nový kola...mě se taky cenby nelíbí....já osobně bychsi nejraději koupilod firmy barracuda ale ty ceny....ee Citovat
Rejty Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 vzhledem k tomu ze kola se vyrabeji na prani zakaznika mne to prijde v pohode..ale pri nejake vetsi objednavce sad to de pry cena trochu poresit Citovat
AKCZ Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 To myslite vazne ty komenty? Naopak bych rekl na cesky trh ceny priznive co se tyce TD.. Citovat
309GT Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Za kvalitu se hold připlácí Ale v CZ spíš každej řeší víc stránku financí než kvality,bohužel...pak se lidi diví.... Ale Team Dinamics je bezva značka,poměr cena-kvalita Citovat
Strejdakopec Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 neříkám že cena neodpovídá kvalitě nebo že je to moc předražený...ty kola jsou vcelku v normálkních cenách jen na mě je to dost abych dal za 4 kolla s gumama 30 000. Citovat
AKCZ Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Vsechno je otazka financi.. ovsem stale plati \"nejsem tak bohatej abych kupoval levne veci...\" at se kazdej zaridi dle sebe Citovat
309GT Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Původně zaslal: AKCZ Vsechno je otazka financi.. ovsem stale plati \"nejsem tak bohatej abych kupoval levne veci...\" at se kazdej zaridi dle sebe Není co dodat:potlesk Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 jeste jedna zkusenots: Ja jsem mel Team Dynamics Jet a spokojenost - akorat to umyvani... Citovat
rootsky Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 V první řadě díky moc za odkaz. Mám Braidy 18\" \"na míru\" dovezli mi je po všemožných slevách individuálně z ES za podobnou cenu takže mi tohle přijde hodně zajímavé a vůbec bych se nebránil zde koupit jednu sadu takových zajímavých kol s opravdu dobrými referencemi...Jinak s Braidy velká spokojenost až na to umývání http://www.braid.es/wheels/products/competition-wheels_p8/racing-monoblock-wheels_p22/winrace-a_p22.html [upravil dne 4/2/10 rootsky] Citovat
omegaalfa Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 ....kola pěkný i cena, ale s kvalitníma gumama bych to necpal na auto, který má stejnou né-li nižší hodnotu Citovat
AKCZ Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Původně zaslal: omegaalfa ....kola pěkný i cena, ale s kvalitníma gumama bych to necpal na auto, který má stejnou né-li nižší hodnotu Je to mimo jine i o pouziti auta.. muzes stejne tak koupit dodrbanou 205ku na zavody za par tisic a postupne do toho narvat zavodnimi komponenty stonasobne vyssi castku Citovat
309GT Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Kola dělaj auto:D mám kola co mají taky větší cenu než moje auto,ale to auto pak vypadá úplně jinak než na plecháčích a navíc když to auto pak chceš prodat,kola sundáš a použiješ na další nebo prodáš zvlášť.Hlavně co na tom ušetšíš?Koupíš nějaký mlíka za 10K a po půl roce je musíš nechat rovnat nebo dovářet páč se pokroutí při první díře nebo kanálu kterého si nevšimneš (na našich silnicích nic těžkého) a pak barva,lak,znova nazout,vyvážit....není lepší koupit kvalitu u které víš že jí jedna dvě díry neudělají nic víc než že se z nich oklepe bordel.....? Citovat
Dakie Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 tak nevím, 4t za 17\" kolo mi nepřijde přestřel Citovat
omegaalfa Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 309GT: to je pravda než nějaké měkké alu, to už je lepší pěkně nalakovaný plecháč.... já jsem se levným kolům vždycky vyhýbal, takž nemám zkušenost každopádně u zde probíraných je poměr cena kvalita velmi dobrá ....už třeba v porovnání s profláklýma OZ, který jsou daleko dražší a nejde volit ET jako tady Citovat
309GT Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Přesně tak....já mám například toto http://www.rsl-motorsport.de/de/Cult-Wheels/Cult-Wheels.php#z15 a nelituju toho,kupoval jsem celou sadu za polovinu ceny jednoho kola:D:D:D,navíc v 7,5 x 15 a v rozteči na Peugeot je jich minimum...ale to už odbíháme od tématu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.