Free-style Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Zdar panove,povedlo se mi tuknout naraznik a tak teoreticky premyslim, zda-li by sel na sedan novy model nandat naraznik z coupe. Proto se chci zeptat jestli s tim nekdo nema zkusenosti a po pripade mohl poradit jake nastrahy by tam mohly byt. Predem diky Citovat
Free-style Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 myslel jsem si to..nevis jestli se museji upravovat jen uchyty nebo se musi i nahrivat a ohybat dokonce rezat? preci jen ty mas velke zkusenosti z upravama [upravil dne 2/2/10 Free-style] Citovat
čakom Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 řekl bych že bude potřeba řezat a vařit třeba například kolem světel. pokud by si chtel naraznik z coupe dopasovat na sedan tak by bylo nejlepší z narazniku ze sedana odříznout vrchní čast nad lištama a dovařit ju na narazník z couce. [upravil dne 2.2.2010 čakom] Citovat
Free-style Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 takze zadna sranda...no uvidime..zatim je to ve fazi premysleni.. Citovat
Blizzard Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 všechno jde když se chce.... ale tady by se muselo asi docela hodně chtít Citovat
Free-style Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 taky si rikam,ze to nebude zadna sranda a mozna,ze by bylo lepsi vzit laminovaci sadu a pohrat si s puvodnim Citovat
čakom Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 dovez me oba narazníky a ja se s tím poperu Citovat
Free-style Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 rikas oba? takze bys pouzil horni cast z noveho a dopasoval spodek z coupe Citovat
čakom Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 tak bych to děla ja. ale nejprv by to chtělo vidět oba naraz aby se porovnali rozměry a zakřiveni jak moc je to odlišny. Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Co je na tom nárazníku z coupé tak extra že ho chtějí všichni v poslední době cpát na auto? Citovat
Y2K Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 No asi to ze je extra drahy Hlavne ak zrazite zajaca...alebo cosi podobne [upravil dne 2.2.2010 Y2K] Citovat
Free-style Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 taky jsem nad timhle zpusobem premyslel,ale jak rikas to zakriveni bude odlisne..jinak je to asi nejjednodussi zpusob jak to napasovet. Ty mas veci na vareni plastu? Citovat
čakom Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Free-style: další věc je to že coupe nema lišty a aby to auto trochu vypadalo tak by to chtělo zahladit lišty na dveřích a zadním narazníku. a to je dkoro celolak celýho auta. veci na svařovaní nemam ale když potřebuju tak si pujčím. ale v blízke době si něco koupim protože mě to baví [upravil dne 2.2.2010 čakom] Citovat
Free-style Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 no co asi je na nem extra..budete potom rychlejsi Citovat
Free-style Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 to je taky fakt..takze by vlastne auto musel projit vice upravama aby vysledek stal za to..tudiz i mozna predni masku..hmm to uz by bylo trochu vice nakladne. Kitovat, lakovat... Citovat
Free-style Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 čakom: myslim,ze to stoji za vetsi uvazeni nez jsem pocital...mozna,ze je i kratsi takze ve finale by to chtelo i snizit predek..co myslis? Y2K: pochopitelne to byl for Citovat
Y2K Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Ale ved ja to chapem Hadam by som si nemyslel ze to myslis vazne... Tak ci tak, akosi si to ani predstavit neviem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.