roman_d Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 krom xenonů a kůže komplet.... v návodu to nikde neni, že je podmínkou xenon (pro ty ostřikovače) no každopádně mě to trochu zarazilo, celkem drahý auto a tohle neumí... no nic.to, že mi nestříkaj ostřikovače vidim..jinak jsem s autem max spokojenej.. Přemo prosim Tě dostal jsem od tebe odkaz na RT3 mapy..v jakym balíku je podrobně ČR..dík Citovat
Přema Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 Ano fakt na 100% pokud nemáš xenony tak hladina ostřiků ne..... Benelux (Belgie, Luxemburk, Holansko) Scandinavie (Dansko, Norsko, Svedsko, Finsko) Canarie Islands & Madeira (Kanarske ostrovy) Italie GB & Ireland Francie Central Europe (Rakousko, Svicarsko, sever Italie, Lichnstensko, jih Německa) Spain & Portugal Eastern Europe SOUTH - jižní (Albanie,Bosna a Hercegovina,Bulharsko,Chorvatsko,Makedonie,Recko,Rumunsko,Srbsko,Cerna Hora) Eastern Europe MIDDLE - střední (Česko, Slovensko, Slovinsko, Polsko, Madarsko) Eastern Europe North East - severovýchodní (Litva, Estonsko) Eastern Europe North West - severozápadní (Polsko, Cesko, Slovensko, Madarsko, Slovinsko, Rakousko) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.