Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoje pustil som sa do vymeny dveroveho zamku prednzch dveri Mam rocnik 98 a zamky som zohnal z modelu 2000 a je tam iny konektor a potreboval by som zapojenie z tohto modelu ako mam prehadzat kabliky. Konektory mam. Diky ahojte

Odesláno

toto som riesil presne pred rokom....

je to zlozitejsie ako si myslis tych konektorov je tusim 7.... takze ked chces zohnat rovnako ako si mal tak vela stastia.

Ja som to riesil tak ze som 3 mesiace hladal po nete aby som zohnat najpodobnejsi tomu mojmu. Mal som tam tusim 17 pinov zohnal som konektor so 16 pinmi cize jeden mi chybal. Samozrejme mi nepasovali an farebne oznacenie takze som si zobral stary konektor novy a prepisal si farby. prvych 10 pinov som zapojil bez problemov a zvysnych 7 som musel uz len podla navodu POKUS-OMYL. Vysledok je taky ze mi funguje vsetko okrem naklapania sp. zrkadiel hore a dole. (to bol ten 17 pin ktory mi chybal) Inac je to dost piplacka nevem si predstavit ako by to skoncilo keby som vyhodil staru koncovku a musel by som tipovat vsetky kable ako maju ist...

tak vela stastia....

Odesláno

17 pinovy konektor do zamku prednych dveri?........Ty si si to asi pomylil s konektorom medzi A stlpikom a konektorom dveri. Ale ja potrebujem priamo to co ide do zamku....stary konektor ma asi 9 alebo 10 pinov ztoho 5 zapojenych a novy ma 6 pinov a tiez bolo 5 zapojenych v modele 2000...

Inac ie nove konektory mam viac kusov aj piny donich keby niekto potreboval....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...