Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

kde najdu na rok výrobi na kastli, auto má papíry kde je r.v. 95 a kdyz jsem nakouknul tak vetsina veci v motorové části je r.v.92, tak se chci podivat z ktereho r.v. je kastle, ale zatim jsem nenasel nic vyrazeneho.

[Editován dne 11/9/04 Butch]

Odesláno

Mrkni se na okna, tam je rok výroby a počet hvězdiček znamená měsíc, pak dole nad uchycením bezpečnostního pásu je datum výroby. Samozřejmě se jedná o rok výroby jednotlivých částí auta, ale liší se to maximálně o rok Ve VINu rok výroby je značen písmenem.:(

Jo a ještě mě napadlo. Když si najedeš na hlavní stránku clubu, tak vpravo najdeš okýnko \"HLEDEJ VIN\", zkus ho tam zadat a uvidíš...;)

Odesláno

VINem bych se moc neridil, pokud dobre neznas minulost auta. Spousta aut ma papiry z jinyho auta (vcetne vinu)

....zkus se podivat na plastovy casti uvnitr auta. Rok vyrobi je skoro na vsem (volant, kryty repraku, operky na dverich, popelnik, ruzny kryty....) Nepredpokladam ze by nekdo menil vsechno krome plechu....naproti tomu motory se meni casto.

Odesláno

Ono je skoro vsecko 92 (co jsem nasel v motorove casti), svetlomety byly měněne za 99 a 97, to se da pochopit (rozbite), okna jsou take různého data výroby 93, 94 i různých značek, čelní a přední boční jsem nepoznal, protože tam to není napsané tak jasně a nerozumím tomu.

Je podle vás v pořádku prodávat toto auto jako r.v. 1995 ? když má podstatnou část (hlavně motor) r.v. 92.

Jinek v TP není zmíněn rok výroby, ale datum první registrace. Ale pochybuju že by auto bylo poprvé registrováno necelé 3 roky po výrobě.

[Editován dne 10/9/04 Butch]

Odesláno

Rid se tim, co psal NiceOne, jde-li ti o kastli, divej se na neco, co nikdo nebude zamerne menit, na plastovych dilech budes mit vyrazeny rok a mesic *jejich* vyroby... Pokud ovsem vymenili i cely interier, tak je to horsi. Obcas se v aute vyskytovaly i papirove nalepky s datem, ale jejich vyskyt byl \"nahodily\".

Odesláno

Jak již bylo řečeno výše, sdílím názor člena \"NiceOne\". Ale dle tvých info mi to připadá že to auto postavil. :D Takže by mohlo bejt datum výroby na krabici té stavebnice. :D :D :D

Odesláno

tak jsem zkusil kouknout na nějaké plasty uvnitř a všechno 92, takže mi z toho plyne: auto je rok 92, papíry a VIN je napsaán na 95. Měněné díly (po havárii) různého data.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...