solo Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 zdarec, před 3 lety sem si koupil funglovku 207 1,4i 55kw, trendy. S autem nebyly problémy asi do loňska, poslední rok katastrofa. Auto nejde nastartovat aniž bych musel šlapat po plynu. Nejhorší to bylo snad v létě. Nejhorší je že když plynu dám víc, tak se to asi přechlastá a znovu to nakopnu(samozřejmě s plynem) po cca. 3 minutách. Aby toho nebylo málo, tak o vánocích odešla vstřikovací rampa. Auto šlo do značkového servisu, kde mě ujistili že opravili i startování. Vydrželo to bez problému 2 týdny. Vstřikovací rampu sice vyměnili, ale problém se startováním nadále trvá i přesto že jsem u nich vykonanou práci reklamoval. Nevíte někdo v čem by mohl byt problém? jo mám najeto 25000 [upravil dne 30/1/10 solo] Citovat
Dopiťák Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 jezdis kratky nedo dlouhy trasy? slapnes tomu nekdy? svicky se menily? Citovat
solo Odesláno 30. leden 2010 Autor Odesláno 30. leden 2010 jezdím kratké trasy, svíčky se neměnily a občas to protáhnu. Citovat
Dopiťák Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 vzhledem k tomu ze jezdis kratky trasy a mas to 3roky tak bych sel po svickach to je da se rict nejmensi investive..potom mas tam zapalovaci rampu nebo kabely?.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.