exblade Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Zdravím. předevčírem jsem jem jel a asi po chvili cca 3 minuty jizdy jsem jak se zahral motor jsem pootočil potenciometrem na zvyšení teploty ventilátoru a najednou nevim jestli je to jen schoda náhod chcípnul motor. všechno zhaslo i světla, palubovka. Potom jsem cítil smrad jako by se palili nejaké kabely. Vyndal jsem klíček a čekal. smrad ustal. zkusim sem vlozit klíček pootocil do polohy jedna ale jen mirně svítila kontrolka baretky nic víc. zkusil sem nastartovat motor se natočil otačkomer neukazoval nic. po cca 3 vterinach zdechne. nevíte čím to muže být. Odpojil jsem pro jistotu baretku aby to ješte přes noc nevyhořelo. Poradtě co může byt K.O. :-( Jedná se o 306 1,4 Benzin r.v 2000 Kombik [upravil dne 30.1.2010 exblade] [upravil dne 30.1.2010 exblade] Citovat
alesh306 Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Pojistky zkontroluj a rele.to bych udelal jako prvni. Citovat
exblade Odesláno 30. leden 2010 Autor Odesláno 30. leden 2010 Pojistky jsem zkontroloval zapomel jsem napsat ze byla spalena jedna pojistka 15A Nekde uprostred v druhe rade od vrchu nemuzu najit manual tak nevim k cemu slouzi. A pri prilození kabelu na baterku je slyset. cvakaní nejakého rele. Ale nevím ani kde ho hledat. Byla venku zima. A uz sem se trepal. Tak jsem tam auto nechal a musim ho nekam odtahnout. :-( Citovat
Dopiťák Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 tohle nebude o pojistkach .. baterka je nabyta? pohasly kontrolky s nabytou baterkou vesti velke problemy...but tam mas nekde prechodak..nebo jak si psal ze zasmradla izolace ..tak se to pretizil(prodrel) nejaky obvod a zapekl se s l´jinymi kabely dohromady.. mozna i s immobilizerem .. to by vysvetlilo to zhasnuti motoru po 3 sekundach.. Citovat
exblade Odesláno 30. leden 2010 Autor Odesláno 30. leden 2010 Baterka by mela byt nabita kdyz to normalně chytne. Ale chcípne po cca 3 vteriny a nebo taky jsem zkousel kdyz to zkusim vypnout drive tak to stejne ceka asi ty 3 veteriny Klic mam uz v poloze nula motor bezi asi sekundu Citovat
Dopiťák Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 hmm tak to nebude prkotina to ti vypina na 50% immo na druhejch 50%nejaka anomalie (speceny rele.kable) nebo tak neco.. Citovat
vendelinek Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 tak zkus zase vrátit ten potenciometr zpátky,co to udělá Citovat
Dopiťák Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 mno jako ze 3ti poloha 3sekundy... tak to ma z auta dobrou minutku :xvul joke.. na odlechceni situace [upravil dne 30/1/10 tommas11] Citovat
ozzy56 Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 nebude to banalita myslím,odtáhnout auto do tepla a podle spálené pojistky zjistit co jistí za obvody a podle toho pokračovat--raději s elektrikářem Citovat
exblade Odesláno 30. leden 2010 Autor Odesláno 30. leden 2010 ten potenciometr sem jeste nezkousel vratit. jestli se nepropalil ten potenciometr protoze uz predtim blbnul ze kdyz sem snim potocil tak nekdy reagoval a nekdy jak sem najel na diru auto poskocilo tak prestalo foukat topeni Citovat
exblade Odesláno 30. leden 2010 Autor Odesláno 30. leden 2010 Jsem elektrikar sice ne auto elektrikar. ale promerit bych to snad zvladl. Budu to muset nekde do tepla dat ale nemam kde. Dik zatim za rady. Doufam ze to nebude spalena jednotka :-( Citovat
Dopiťák Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 uz to asi mam...tet mi to docvaklo.. skus rozdelat stredni panel jak mas ovladace na topeni..v tom bylim celim ovladaci se vydre takova blbost a butto to nejde nebo to vysktuje..tudis se ti musel pretizit obvod tam a speklo se to.. neslisim potlesk jo a myslim to vyzne jelikoz v tech mystech je umisteny i immo.. a jednotka spalena nebude je jistena ..a ma hlavni okruhy v mot prostoru ..ver mi mam to tet rozkuchany cely [upravil dne 30/1/10 tommas11] Citovat
EXI.60 Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 bude to spíš vadná kostra karoserie,jinak by nechcípl motor!nebo povolené hlavní ukostření palubovky.přechodovým odporem se kabel zahřál a začala se pálit izolece.prvně bych zkontroloval všechny ukostření a potom i plusáky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.