Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Funkce systému :

Ochrana dveří, kapoty a kufru

otřesový senzor

elektronicky řízený imobilizér

Výstup na směrovky (možnost impulzního ovládání)

univerzální reléový výstup na centrální zamykání

Časovač impulsů výstupu centrálního zamykání

dvojitý zamykací i odemykací impuls

Výstup na otevření kufru - reléový

Kontrola zavření všech dveří při aktivaci alarmu

Omezení počtu poplachů

Při náhodném odemknutí automatická reaktivace

Panic :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

nastavitelný zvuk alarmu

zpožděná aktivace alarmu

možnost okamžitého vymazání ztraceného ovladače z paměti alarmu

výstup na pager

Aktivace alarmu s uzamknutím centrálního zamykání uzavřením posledních dveří (prog.)

Vypnutí sirény (prog.)

Servisní režim (prog.)

• O 5 měsíců později...
Odesláno

takze alarm se prave dostal do auta a hned se mi vyskytla otazka, dneska rano me auto vzbudilo :P /byla by to dobra funkce kdyby sel nastavit cas buzeni a vareni kavy

ale otazka zni proc ? ... venku prselo a tak me napadlo jestli neni mozne aby zateklo k snimaci otevrene kapoty a tam to nedostalo signal. poprosim vas kdo mate dodelavanej alarm ... kde mate umisten snimac kapoty ? a neslo by to kolem nejak zaizolovat. a nebo cim jinym by to mohlo byt ?

Odesláno

Máš v autě pohybové senzory,jestli ano.Tak velkým rozdílem teplot se ti alarm spustil(aktivovaný při velké teplotě a po dešti a ochlazení se ti spustil-jiná hustota vzduchu)

Odesláno

nemam. ma to jen otresovej senzor, cidla na otevreni dveri a kapoty. ale napadlo me to protoze jsem koukal ze tam bylo kolem mokro, dali mi ho uplne do pravyho boku a je to podle me moc blizko mezery mezi kapotou a blatnikem, porovnaval jsem to doma s octavou a tam to je dany nad svetlem a porat suchy, tak nevim

Odesláno

dneska mi to nedalo a polejval jsem auto jako blazen, nasel jsem 3 mista kudy to teklo primo na spinac, tak doufam ze uz bude klid, ale potreboval bych to overit v terenu, cakani vody na auto je neco jineho nez intenzivni dest s vetrem

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Máš v autě pohybové senzory,jestli ano.Tak velkým rozdílem teplot se ti alarm spustil(aktivovaný při velké teplotě a po dešti a ochlazení se ti spustil-jiná hustota vzduchu)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...