zabit Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Tak konecne jsem u vyberu alarmu pro svyho mazlika, tak jsem se tak porozhlizel kolem a kolem a zamlouva se mi http://www.magicar.cz/mistral-max-r3-p-133.html co si o tom myslite ? mate nejake jine navrhy ? Citovat
Qcko Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Wow, za tu cenu to znie ako z rozpravky:o ... aspon podla mna:aut Citovat
zabit Odesláno 30. leden 2010 Autor Odesláno 30. leden 2010 no ta cena me docela taky prekvapila ... Citovat
PatoRS Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 celkom OK ja tiez rozmyslam kupit otcovi na hondu CRV lebo tam nieje dialkove na central a ani alarm a toto sa mi tiez pozdava. unas to stoji asi 60eur Citovat
309GT Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Funkce systému : Ochrana dveří, kapoty a kufru otřesový senzor elektronicky řízený imobilizér Výstup na směrovky (možnost impulzního ovládání) univerzální reléový výstup na centrální zamykání Časovač impulsů výstupu centrálního zamykání dvojitý zamykací i odemykací impuls Výstup na otevření kufru - reléový Kontrola zavření všech dveří při aktivaci alarmu Omezení počtu poplachů Při náhodném odemknutí automatická reaktivace Panic :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D nastavitelný zvuk alarmu zpožděná aktivace alarmu možnost okamžitého vymazání ztraceného ovladače z paměti alarmu výstup na pager Aktivace alarmu s uzamknutím centrálního zamykání uzavřením posledních dveří (prog.) Vypnutí sirény (prog.) Servisní režim (prog.) Citovat
zabit Odesláno 18. červenec 2010 Autor Odesláno 18. červenec 2010 takze alarm se prave dostal do auta a hned se mi vyskytla otazka, dneska rano me auto vzbudilo /byla by to dobra funkce kdyby sel nastavit cas buzeni a vareni kavy ale otazka zni proc ? ... venku prselo a tak me napadlo jestli neni mozne aby zateklo k snimaci otevrene kapoty a tam to nedostalo signal. poprosim vas kdo mate dodelavanej alarm ... kde mate umisten snimac kapoty ? a neslo by to kolem nejak zaizolovat. a nebo cim jinym by to mohlo byt ? Citovat
chuck11 Odesláno 18. červenec 2010 Odesláno 18. červenec 2010 Máš v autě pohybové senzory,jestli ano.Tak velkým rozdílem teplot se ti alarm spustil(aktivovaný při velké teplotě a po dešti a ochlazení se ti spustil-jiná hustota vzduchu) Citovat
zabit Odesláno 18. červenec 2010 Autor Odesláno 18. červenec 2010 nemam. ma to jen otresovej senzor, cidla na otevreni dveri a kapoty. ale napadlo me to protoze jsem koukal ze tam bylo kolem mokro, dali mi ho uplne do pravyho boku a je to podle me moc blizko mezery mezi kapotou a blatnikem, porovnaval jsem to doma s octavou a tam to je dany nad svetlem a porat suchy, tak nevim Citovat
zabit Odesláno 19. červenec 2010 Autor Odesláno 19. červenec 2010 dneska mi to nedalo a polejval jsem auto jako blazen, nasel jsem 3 mista kudy to teklo primo na spinac, tak doufam ze uz bude klid, ale potreboval bych to overit v terenu, cakani vody na auto je neco jineho nez intenzivni dest s vetrem Citovat
mayo406 Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 Původně zaslal: chuck11 Máš v autě pohybové senzory,jestli ano.Tak velkým rozdílem teplot se ti alarm spustil(aktivovaný při velké teplotě a po dešti a ochlazení se ti spustil-jiná hustota vzduchu) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.