Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

A - zamykání, B - přední stěrače, C - ohřev zadniho okna a zpětných zrcátek, D - zadní stěrač(break), E - elektrické ovládání oken, F - napájení přístrojové desky, displeje autorádia, navigace, klimatizace. To platí pro modely bez MUX. Big už má MUX, tam je osazení pojistek jinak.

Odesláno

Opraveno,přesně jak psal HonzaZ :super.Problém byl v COMu pod volantem (údajně drát co tam vede napětí). Snad to pomůže i Kladeňákovi.

[upravil dne 1/2/10 Big]

[upravil dne 1/2/10 Big]

Odesláno

a jak jsi na to ve finale prisel? dokazu pojistky omrknout i bez rozebrani nebo nejaky demontaze BSI? zatim jsem na to nekoukal...jsem ted v praci a auto je zavaleny asi tunou snehu venku :(

Odesláno

dobre tak jinak,mel jsi to na tom Kladne?a jestli jo tak kde?protoze muj opravar mi rekl,ze v pripade odesle BSI je to tak 4-5tis. a Ty pises,ze to mas za 2500, coz je pomerne rozdil

Odesláno

Tak auto fungovalo jen cestu z opravy,od té doby stálo a dnes jsem ho už nenastartoval ten stejný problém(immo,světla,stěrače a dálka) asi s oxidovaným drátkem trošku kecal. Jsem fakt radostí bez sebe. A vojti26 ty už jezdíš?

Odesláno

Tak jsem vyměnil spálenou pojistku u mě značenou jako F6,když jsem jí tam dal tak se začalo asi 3 sec.kouřit někde mezi dveřmi(byly otevřené) a blatníkem. Pojiska zatím drží a auto funguje,ale moc uspokojivé to rozhodně není tak teda nevím co s tím!

Odesláno

V pondělí to pojedu reklamovat ať zjistí co tam shořelo,alespoň to nemusím zase táhnout. To zase bude anabáze.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...