HonzaZ Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 A - zamykání, B - přední stěrače, C - ohřev zadniho okna a zpětných zrcátek, D - zadní stěrač(break), E - elektrické ovládání oken, F - napájení přístrojové desky, displeje autorádia, navigace, klimatizace. To platí pro modely bez MUX. Big už má MUX, tam je osazení pojistek jinak. Citovat
Big Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 Opraveno,přesně jak psal HonzaZ .Problém byl v COMu pod volantem (údajně drát co tam vede napětí). Snad to pomůže i Kladeňákovi. [upravil dne 1/2/10 Big] [upravil dne 1/2/10 Big] Citovat
vojti26 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 a jak jsi na to ve finale prisel? dokazu pojistky omrknout i bez rozebrani nebo nejaky demontaze BSI? zatim jsem na to nekoukal...jsem ted v praci a auto je zavaleny asi tunou snehu venku Citovat
vojti26 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 dobre tak jinak,mel jsi to na tom Kladne?a jestli jo tak kde?protoze muj opravar mi rekl,ze v pripade odesle BSI je to tak 4-5tis. a Ty pises,ze to mas za 2500, coz je pomerne rozdil Citovat
HonzaZ Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Ale vojti26 ty nemáš COM, takže např. immo je v BSI. Citovat
vojti26 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 jo pockat, ja mam imobilizer jako soucast BSI jo? to je dobre vedet hele ... Citovat
Big Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 Tak auto fungovalo jen cestu z opravy,od té doby stálo a dnes jsem ho už nenastartoval ten stejný problém(immo,světla,stěrače a dálka) asi s oxidovaným drátkem trošku kecal. Jsem fakt radostí bez sebe. A vojti26 ty už jezdíš? Citovat
vojti26 Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 vcera jsem teprv konecne dotahl auto do servisu a v pondeli na to mrkne,tak cekam,co se ukaze no ... ja hlavne teda doufam,ze nebudu mit smulu jako Ty Citovat
Big Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 Tak jsem vyměnil spálenou pojistku u mě značenou jako F6,když jsem jí tam dal tak se začalo asi 3 sec.kouřit někde mezi dveřmi(byly otevřené) a blatníkem. Pojiska zatím drží a auto funguje,ale moc uspokojivé to rozhodně není tak teda nevím co s tím! Citovat
HonzaZ Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 F6 je pojistka napájení COMu. Ovšem, pokud se někde kouřilo, tak nevím, nevím. Citovat
Big Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 V pondělí to pojedu reklamovat ať zjistí co tam shořelo,alespoň to nemusím zase táhnout. To zase bude anabáze. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.