dysan Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Cthěl jsem se zeptat na problém ohledně úniku oleje? Neteče to sice nějak silně, ale určitě to není normální občas se objeví i kapka pod autem viz. foto. Auto ma naježděné 109 tis. km. ročník 1999, 1.4 benzín. Asi to bude nějaké těsnění. díky za rady. [upravil dne 29.1.2010 dysan] [upravil dne 29.1.2010 dysan] [upravil dne 29.1.2010 dysan] [upravil dne 29.1.2010 dysan] Citovat
dysan Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 2 obr [upravil dne 29.1.2010 dysan] Citovat
dysan Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 3 obr. [upravil dne 29.1.2010 dysan] Citovat
pastorek Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Vyzerá to na presakovanie oleja cez tesnenie pod hlavou ale je vidieť i únik spod víka ventilov. Najlepšie to zistíš ak umyješ motor v mieste znečistenia a budeš sledovať kde sa objaví mastná škvrna. Citovat
dysan Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 taky jsem si myslel, že to bude hlava. nechápu jak to tak z niče noc může začít téct. celé ty roky to bylo ok a nejednou tohle. da se to spravit doma? výměna těsnění pod hlavou? nebo je to nějak náročnější? dík Citovat
pastorek Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Na tej strane hlavy sú kanály na stekanie oleja z hlavy. V podstate nieje dôvod aby tade presakoval olej ale stáva sa to napríklad pri upchatom odvetraní motora. Druhou príčinou býva mierna deformácia hlavy lebo v tých miestach sú pomerne veľké priestory ale tenké steny. Na tvojom mieste by som sa snažil vyhnúť výmene tesnenia nakoľko cena je neúmerne vysoká na to aká je závada. Rátaj orientačne tak 3-4 000 ak si to budeš robiť sám. Zatiaľ by som skontroloval a vyčistil odvetranie motora. Výmenu tesnenia realizovať až pri výmene rozvodov. Citovat
peugeot09 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 To těsnění pod víkem vypadá zpuchřele, zdá se, že tam bude od výroby. Určitě začni nejdřív tady, je to otázka stokoruny a při troše šikovnosti půl hodinky až hodinky práce. Citovat
Pepa919 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Me to zacalo podobne a ve stejnych mistech,nejakou dobu jsem to nechal,ale teklo to vic a vic,bylo to tesneni pod hlavou prasknute vlevo dole u mazaciho kanalku-rikak mechanik a cena byla 3500kc. A to jeste ze znamosti,ale i tak je to dost a doma bych to rozhodne nedelal pokud nejsi automechanik nebo tam nejakyho nebudes mit...kdepak sd nachazi to odvetravani motoru? Citovat
jojtik Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Je to tesnenie pod hlavou. Mam 306 a tieklo a aj stale tecie po vymene na tom istom mieste. Ked to budes menit tak nesetri na tesneni (znacke). Mne tecie uz dva roky, ubytok oleja minimalny. To tesnenie veka uz mas riadne popraskane, to vymenis aj pred domom. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 jestli je to minimální únik jen mimo motor,tak se to neřeší--před STK umýt motor Wapkou a je to,nakonec-pastorek má pravdu, umýt motor a pak sledovat,odkud to vůbec jde... Citovat
dysan Odesláno 30. leden 2010 Autor Odesláno 30. leden 2010 Jo ten unik tam je minimalni, budu to sledovat a uvidím. Zatím jsem to omyl a uvidím kudma to potece. Kde presne je to odvetrání oleje? a k čemu vlastně slouží? díky za rady. Citovat
pastorek Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Odvetranie kľukovej skrine slúži na zníženie tlaku v motore ktoré vzniká prenikaním vzduchu a spalín okolo krúžkov piestu do kľukovej skrine. Celý motor je utesnený z dôvodu úniku oleja tak tento nežiadúci tlak je odvedený hadičkou do sacieho potrubia. Ak sa tieto hadičky upchajú tak tlak v motore môže vytláčať olej cez drobné netesnosti a dokáže i pretlačiť duferá na kľukovom hriadeli. Tie hadičky sa občas upchajú, hlavne v zime, kedy sa v nich kondenzuje vzdušná vlhkosť spolu s olejovými parami a vytvoria bielu emulziu. Na priloženom obrázku (snáď som dobre trafil motor) ich máš znázornené. Stačí skontrolovať či sú voľne priechodné. Skontroluj i prechody do sacieho lebo tam býva zúžený priestor. Edit: Sorry, obrázok som zabudol vložiť. Prepáč. [upravil dne 30/1/10 pastorek] Citovat
dysan Odesláno 30. leden 2010 Autor Odesláno 30. leden 2010 Ok a možná blbý dotaz kde najdu tu odváděcí hladičku, respektive to sací potrubí někde na obrázku výše? díky za odpověd. [upravil dne 30.1.2010 dysan] Citovat
švejk Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 No, nejak se mi prilozene obrazky nezobrazujou... takze pro jistotu davam svuj. Je tam znazorneno, kde prolina olej mne. Je to ten samej pripad, co se tu resilo, nebo je to u me uplne jina storka.. Navic po vymene oleje je to prekrasne videt kudy to tece. Nejvic to tece v miste v pravem dolnim rohu vyznacene hrany. A ja se ptam.. co s tim? Jinak to netece v pravem slova smyslu, spis jenom tak prolina. Ovsem stejnak je to na hladine oleje znat.. Citovat
švejk Odesláno 17. prosinec 2010 Odesláno 17. prosinec 2010 Tak jinak... myslite, ze to je na vymenu hlavy a nebo jenom na nejake cisteni neceho a nebo pripadne jenom pretesneni? (ikdyz teda z obrazku by jeden rek, ze to je v jednom kuse) To opravdu nemel nikdo tenhle typ motoru rozebranej? Citovat
Andrej2 Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Pokud to nekape, pro STK je to OK. Citovat
švejk Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 kvuli STK to neresim, resim to proto, ze me samotnyho to docela trha zily Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.