Guest Lubk0 Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Původně zaslal: ujomarian Lubk0 : ano je to primitivne, len ma to jeden hacik: ak jazdis kazdy den, tak si zober dovoleku aby si mohol ist na obhliadku do poistovne, potom si zober dalsiu dovolenku aby si odviezol auto do servisu, lenze to sklo maju malokedy na sklade, takze pokial to mas dobre prasknute, tak nemozes s tym jazdit tj. vznikaju ti dalsie naklady, poväcsine v servise to auto budes mat cely den, takze vznikaju dalsie naklady, no a najlepsie na tom je to ze servis musis vyplatit a potom zacina to prave orechove - poslanie vsetkych papierov do poistovne skodcu a tam to celkom dlho natahuju, lebo raz im chyba to, potom tamto, neskor sa to este šetri, vlastne este aj trpnes aby skodca poslal poistovni vsetky podklady, takze nielenze si zbytocne minul časť svojej dovolenky ale pre takyto pristup 80% ludi ako maš ty si zo svojho zaplatil to sklo a ked ti nahodou pridu peniaze od poistovne, tak nedostanes plnu sumu ale znizenu o amortizaciu, pri 6 rocnom aute to je cca 20% a toto vsetko preto lebo su tu ludia ako ty ktory maju takyto nazor \"Nebudem teraz davat peniaze za to, aby som niekomu nieco setril, ked kazdy sere na mna \", kde to preboha spejeme, vsak ked mas problem na ceste tak si urcite rad ked ti niekto pomoze ale ked budu mat vsetci tvoj nazor, tak sa na teba zachvilu kazdy vyserie ... :grr Ujo ujo Preco s toho robis taku kovbojku ? Taky postup, u normalnych firiem davno neplati V Trnave, a verim ze i v dalsich mestach, sa nachadzaju specialne miesta, kde sa zaoberaju opravami a vymenami autoskil. U nas je to firma AutoGlas, ktora ma zmluvu snad zo vsetkymi poistovnami. Prides tam, najlepsie zo skodcom, alebo staci vyplneni papier o skodovej udalosti ... Vecsinu skiel, maju na sklade. Pokial ano, vymena, sklad, trva 1 az 2 hodinky ... Nic neplatis, len podpisujes ... Vsetko ostatne, si doriesia s poistovnou. Kamarad mal prasknute sklo, na 406 break ... Mal i \"skodcu\" udajneho V autoglase sem bol s nim ... Prisel, podepsali papiry, sklo mneli skladem, auto zaparkoval, a sli sme kousek odtial cca 200 m do obchodaku, dali kafe, pivko pokecali, a za 2 hodky sme si boli pre auto s novym sklom Podpisali papiere, a dovidenia ... S poistovne potom prisiel len o neceli mesiac papier, ze udalost bola vybavena kladne. Verim, ze takychto sklo servisov je viacej, a neni iba v Trnave Takze ziadna dovolenka, 3 dni zabite, ci posielanie niekam do poistovne. Ano, moze sa stat, ze sklo nemaju skaldom. V tom pripade ho objednaju, do 48 hodin. Pukliny som videl aj cez pol okna, a jazdit sa s tym da ten 1 ci 2 dni ... Som hajzel ... Asi jak 80 percent inych vodicov ... Citovat
automale Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 nic v zlom ale: dnes ma obehol nejaky sedan - uz neviem co to bolo - mal zasterky ale aj tak som dostal sprchu kamienkov. nastastie to bolo v obci tak si len tak pocinkali a nic sa nestalo. Ked mas zasterky isto toho lieta menej ale isto ti moze rozbit sklo aj ozasterkovany sedan s dlhym zadkom. No a uplna parada je ked ti ide oproti posypovy voz a posypa. Citovat
Qcko Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Posypovy voz je povinny vypnut posyp ak ide v protismere auto...jazda za nim je zakazana... keby ma \"ostrkoval\", tak ho zabijem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.