GRiMx Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 Původně zaslal: Stanles Jel jsem sám naštěstí, ale bejt někdo v zadu tak nevím nevím... Projel jsem zatáčku a trochu přidal plyn a ustřelila mě prdel a najednou jsem byl na střeše No auto nemá cenu opravovat. Je hnutej středovej sloupek i s podlahou a nemluvím střeše a dveřích. Co sním dál... To ještě nevím... Uvidím až podle toho co koupím jinýho. Takže tohle pude na díly ? Citovat
Stanles Odesláno 4. září 2010 Autor Odesláno 4. září 2010 Původně zaslal: GRiMx Původně zaslal: Stanles Jel jsem sám naštěstí, ale bejt někdo v zadu tak nevím nevím... Projel jsem zatáčku a trochu přidal plyn a ustřelila mě prdel a najednou jsem byl na střeše No auto nemá cenu opravovat. Je hnutej středovej sloupek i s podlahou a nemluvím střeše a dveřích. Co sním dál... To ještě nevím... Uvidím až podle toho co koupím jinýho. Takže tohle pude na díly ? Bohužel jen na díly no Citovat
Andreww Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 Pokud by to teda šlo na díly, můžu se zeptat jak jsou na tom přední světla a jaká by byla případně cena? Pokud jsou to teda Valea. Díky Citovat
oni Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 hlavne ze si ti nic nestalo a jeste ze si jel sam. auta je mi lito. ty kola z 405 na to pasnou bez podlozek? jaka by byla cena? klidne bez gum. jinak zadni svetla pasujou i na starej model sedana? Citovat
Stanles Odesláno 6. září 2010 Autor Odesláno 6. září 2010 Andreww - ahoj, no ty světla jsou asi značka Depo, ale nejsu si úlně jistej. Jedno by mělo bejt dobrý a druhý je rozbitý, ale neměl jsem čas ani náladu to něják prohlížet. oni - Musel jsem tam dát 5mm podložky a koupit delší šrouby 40mm je akorát. Kola si zatím budu nechávat jak to tak vypadá tak asi koupím jinou 306 tak bych si kola nechal. Stěma zadníma světlama vůbec netuším... Citovat
Radek 306 Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 a jéje,hlavně že se Ti nic nestalo,auta škoda,ale tak pořídí se jiný..ono pokud ty gumy byly starší,do toho mokro,tak to drží na prd Citovat
Andreww Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Původně zaslal: Stanles Andreww - ahoj, no ty světla jsou asi značka Depo, ale nejsu si úlně jistej. Jedno by mělo bejt dobrý a druhý je rozbitý, ale neměl jsem čas ani náladu to něják prohlížet. To samozřejmě chápu. Pokud jsou to Depa, tak to nic. Kdyby náhodou byly origo, tak bych je možná vzal:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.