Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Stanles

Jel jsem sám naštěstí, ale bejt někdo v zadu tak nevím nevím...

Projel jsem zatáčku a trochu přidal plyn a ustřelila mě prdel a najednou jsem byl na střeše :(

No auto nemá cenu opravovat. Je hnutej středovej sloupek i s podlahou a nemluvím střeše a dveřích.

Co sním dál... To ještě nevím... Uvidím až podle toho co koupím jinýho.

Takže tohle pude na díly ?

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

Jel jsem sám naštěstí, ale bejt někdo v zadu tak nevím nevím...

Projel jsem zatáčku a trochu přidal plyn a ustřelila mě prdel a najednou jsem byl na střeše :(

No auto nemá cenu opravovat. Je hnutej středovej sloupek i s podlahou a nemluvím střeše a dveřích.

Co sním dál... To ještě nevím... Uvidím až podle toho co koupím jinýho.

Takže tohle pude na díly ?

Bohužel jen na díly no :(

Odesláno

hlavne ze si ti nic nestalo a jeste ze si jel sam. auta je mi lito. ty kola z 405 na to pasnou bez podlozek? jaka by byla cena? klidne bez gum. jinak zadni svetla pasujou i na starej model sedana?

Odesláno

Andreww - ahoj, no ty světla jsou asi značka Depo, ale nejsu si úlně jistej. Jedno by mělo bejt dobrý a druhý je rozbitý, ale neměl jsem čas ani náladu to něják prohlížet.

oni - Musel jsem tam dát 5mm podložky a koupit delší šrouby 40mm je akorát. Kola si zatím budu nechávat jak to tak vypadá tak asi koupím jinou 306 tak bych si kola nechal.

Stěma zadníma světlama vůbec netuším...

Odesláno

Andreww - ahoj, no ty světla jsou asi značka Depo, ale nejsu si úlně jistej. Jedno by mělo bejt dobrý a druhý je rozbitý, ale neměl jsem čas ani náladu to něják prohlížet.

To samozřejmě chápu. Pokud jsou to Depa, tak to nic. Kdyby náhodou byly origo, tak bych je možná vzal:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...