pipistrel Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 co hovorite na toto? 207cka SW ale motor a interier RC http://www.peugeotforum.de/galerie/user/usergalerie.php?usergallery_id=3290 Citovat
antal Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Ato si nevedel,že existuje tato varianta? Citovat
pipistrel Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 Původně zaslal: antal Ato si nevedel,že existuje tato varianta? nevedel. ty hej? Citovat
buga Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 aj ja somuz videl, co vy sa nezaujimate o vase modely ? Citovat
antal Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 No samozrejme že som vedel,tuším že to vyšlo hned s krátkym RC.Je pravda že v našich končinach ho asi nestretneme...len mi je divné že sa v dnešnej dobe takto v peugeote odviazali.Ono to nieje nejaký mega výkon ale dat do kombi motor z vrcholnej modelovej rady:potlesk .Rozhodne musí na cestach mnohích prekvapit. Citovat
dahl Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Neco takovyho bych si nikdy nekoupil, pro koho to je urcene? Jaka je cena 700tisic? :-) Nechapu zamer, RC a kombi jeste urcite v nehorazne cene...Chapu klasicke RC - maly, ne moc lehky, ostry hatchback. Zamereni je celkem jednoduse odhadnutelne...Jestlize chci kombi, nebo vetsi auto a pritom ostrejsi, nebudu kupovat tuhle pastiku...Mam doma dve 207 a mam Peugeot rad, ale tohle mi prijde nehoraznost max. pro totalni Pug fanatiky... Citovat
antal Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Ja im .Je dobre mat možnosti,čím viac tým lepšie.Neviem kolko to stojí a je mi to jedno,kebyže som teraz vyberal nejake kombi tak by som asi hladal v trocha vyššej triede.Ide o to že kto ma tých penazí dost a priestorovo mu to auto stačí tak je to pre neho celkom lákava volba. Citovat
dahl Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Tak s tim vubec nemuzu souhlasit...jako jestli je cena nad 500 tisic, tak uz si v kategorii VW passat, VW jetta, Mondeo atd...a vsechny tyhle auta jsou uplne nekde jinde, Pug je oproti nim jak hracka pro maly deti...vemu jen pro srovnani co mame doma, 207 sporty thp a vw jetta 2.0TDI, pug cca 580 tisic, jetta 620 tisic...vsechno, naprosto vsechno je v jette lepsi. Od motoru, prevodovky, podvozku, brzd, vaha je mnohem adekvatnejsi k tomu autu, jizdni vlastnosti jsou taky lepsi, spracovani interieru je o nekolik trid lepsi!! zivotnosti odhaduju min 2x vyssi u VW. Sam jezdim v Pugu, ale nemuzu si pomoct, jsou to auta jak z krabicky pro deti...v interieru vsechno vrze, motory nejedou, prevodovky radi strasne a jeste jsou debilne sprevodovane atd...a tohle 207 SW RC tomu jeste nasazuje korunu... Citovat
Dismay.zs Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 No nevím, já bych 207 takhle nehaněl. Mě osobně nic nevrže, převodovka je dobrá a motoricky je taky vše v pořádku. Když jsem svoje auto kupoval v té výbavě cca za 36O tisíc, tak jsem neočekával auto s výbavou za milion, to bych si asi koupil jiný typ, nebo zcela jiný model. Mám souseda a ten si koupil Logana a nedá na něj dopustit. Taky mu ho nehaním a osobně bych si Dacii nikdy nekoupil. Je to každého věc a nejvíc asi záleží na stavu peněženky :-) Citovat
dahl Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Nechci 207 nikomu hanit, to vubec ne. Sam v 207 jezdim a musim rict, ze Peugeoty maji proste nejake kouzlo. Jen je problem, ze to kouzlo neni v tom nejvic podstatnem, co se na aute hodnoti...tzn. motor. prevodovka, brzdy, vaha, jizdni vlastnosti... Jen sem chtel vyjadrit svuj nazor a poukazat na to, ze jina auta v podobne cenove relaci jsou napr. v parametrech uvedenych vyse klidne i o nekolik trid dal... K prevodovce...mam doma Seat Ibiza tusim 1.1 rok 1992 a kdykoli do ni sednu a jedu treba pro cement, nemuzu uverit, jak moc je prevodovka v Pugu spatna...V 20 let stare Ibize je v porovnani s Pugem naprosto dokonale radici a komfortni prevodovka s kratkymi drahami, krasne vsechny kvalty zapadaji, motor 1.1 toci pri 130km/h 3600 ot/min(pug 1.6 16V 3950, 1.6 THP 3750...) K motoru...muzu porovnat 1.6 16V 80 kw v 207 a 1.6 16V 77kw v Hyundai Getz... Zatimco Peugeot ma s vyvojem 16ventylovych motoru dlouholete spickove zkusenosti z rally, blok 1587ccm se vyrabi dlouha desetileti, rekl by jeden, ze to bude motor v teto tride dovedeny k dokonalosti. Hyundai tento motor od nekoho nejspise obslehl, vyrabeji ho par let, proste nic moc... A ted k subjektivnimu hodnoceni: Kdyz si sednu do Getze a pojedu kudlu po okrsce, bracha pojede za mnou v 207, neudrzi se za mnou dyl nez par kilometru. Motor v Pugu je takovy gumovy, reakce na plyn je pomala, nejde vubec od spodu zatimco v Getzu jde od spodu mnohem lepe a uz v 3000ot/min uz tahne opravdu slusne v Pugu mozna tak od 4000ot/min. A vubec celkove vnimani rychlosti je v obou autech rozdilne, tam, kde s Getzem jdu 150kmh a zda se mi to v celku klidne, v 207 mi prijde, ze uz v teto rychlosti jdu na konec moznosti auta. Akcelerace je nesrovnatelna. V 207 dam za jedna a abych se udrzel klidne se rozjizdejiciho Getze, musim poslat jednicku i dvojku aspon na 4500ot/min. Kdyz vezmu jizdu na dalnici, je to podobne, tam kde jedu s Getzem v klidu 160kmh pri 4500 ot/min, na druhe strane jedu s Pugem kolem, mozna pres 5000 ot/min a pocit mam takovy, ze takovou jizdu auto nemuze dlouho vydrzet, ze je to spis rychlost na par minut, nez cestovni rychlost...Pritom Getz je fakt spatne auto s vysokym tezistem, malym rozvorem, nic moc podvozkem. Getz ma delsi prevody a pritom se ho 207 neudrzi, zajimave ze? Neco to vypovida...Urcite v tom hraje roli vaha, jenze to by obycejneho uzivatele auta nemelo moc zajimat, aspon ne tak moc, aby mu to vyzname degradovalo jizdni vlastnosti... edit: jeste jsem zapomel, 77kw je min nez 80kw. A Getz ma najeto 150 tisic, zatimco Pug 40 tisic... [upravil dne 31/1/10 dahl] [upravil dne 31/1/10 dahl] Citovat
Michael coupé Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Kdo jezdí ve VW ať jezdí a kdo v Peu ,tak ať taky jezdí je to přeci každého věc,letos jsem měl taky pocit,že sněžit nebude a snežilo :-) ,tak pocity o VW a Peug nechme stranou,navíc VW je na jiné fŕum,docela se mi zamlouvá reklama : myslíš si , že passat v tédéíčku je hustá kára ? My ne ! Jezdím několikátý rok v Peugeotu od 206 po 607 tu mám třetí a nikomu peugeota necpu,neříkám,že to je úplně to nej auto,ale třeba s 607 jsem urazil semafor a nic mi nebylo,pak jsem viděl passata na křižovatce v lampě a sedět by jsem v tom nechtěl je to každého věc,jsem zastánce pohodlné jízdy a každé auto někdy musí do servisu jen VW trvalo několik let než prišly soudruzi na to jak udělat pohodlné sedačky ne řezané ze dřeva a to co Peugeot měl v autech kolem roku 2000 ,tak o těchto výbavách za tolik penez se mnoha automobilkám jen zdálo. Citovat
antal Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Neviem v Jette 2l TDI som nešiel tak nemožem porovnat ale moj pug ma sakra ostre brzdy.Ale tak každý sa cíti dobre v niečo inom a mi sme už odbehli od témy. Citovat
dahl Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Ikdyz to tak vypada, nechtel jsem vubec delat reklamu ani zadny velky srovnani s VW. Vubec tady neslo o naftu nebo benzin, ani kecy typu \"mam Passata f tdicku vole\". Jen jsem laicky subjektivne srovnal dve auta v podobne cenove relaci, v kterych mam moznosti denne jezdit. VW nesnasim, jen jsem chtel poukazat na to, ze nektere modely Pug mi prijdou v porovnani s konkurenci nesmyslne a logicky smyslejici nezaujatej clovek, kterymu nejsou penize uplne passe, musi poznat a zaridit se podle toho...Sam jezdim v Pugu, protoze pro ne mam slabost, neni mi lito penez a mam to auto spis pro radost...Kdybych ale obracel kazdou korunu a auto mel k praci...potreboval bych co nejlepsi pomer cena/ vykon / zivotnost, nikdy bych Puga nemohl koupit...Tot jen muj skromny nazor, vubec ho nechci nikomu nutit, jen jsem chtel vyvolat maly zamysleni... [upravil dne 31/1/10 dahl] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.