Kuba0001 Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Stala se mi nepříjemná věc. U 405 mi pravděpodobně vyskočilo z toho očka na zadním tlačítku od kufru to táhlo, co kufr otevírá. Nemáte někdo nějakej nápad nebo zkušenost, jak to otevřít? Zatím jedinej způsob, kterej mě napadá, je rozbít to tlačítko Otvorem na lyže se totiž asi neprotáhnu Kuba Citovat
lexa Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Ani tak by ses tam asi nedostal, nemáš ten kufr jen zamčený? tehdy to totiž jde zmáčkout ale neotevře se. Citovat
Kuba0001 Odesláno 8. září 2004 Autor Odesláno 8. září 2004 Ne, ne, ne. Vím přesně, jak to tam vypadá. Je tam jedno táhlo, kterým se kufr otevírá a pak jedno, který to zamyká a odemyká (odstavuje funkci toho prvního táhla). To zamykací je podle mě OK - při zamykání i odemykání centrálem to v tlačítku trošku trhne - úplně stejně jako dřív. [Editován dne 8/9/04 Kuba0001] Citovat
lexa Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 O trhnutí nejde, myslím zamknutím klíčem, už přesně nevím jak to tam u 405 bylo. Citovat
Kuba0001 Odesláno 8. září 2004 Autor Odesláno 8. září 2004 Bohužel jsem to zkoušel odemknout i klíčem, ale bez úspěchu. Citovat
lexa Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Tak neporadím, sorry. A nebo:D:D:D zhubni do otvoru na lyže.:D:D:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.