Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda má někdo ve 307 vyhřívané přední sedačky ? Mně přestala vyhřívat sedačka řidiče. Sedačka spolujezdce funguje bez problémů. Kontrolky vyhřívání obou sedaček svítí. Nevíte někdo, kde by mohla být zrada ? Děkuji za odpovědi.

Odesláno

mam a taky nefunkční. a je možnost že máš protrhnutou tu dečku (topný drát) nebo jak já si myslím co mám já pod sedačkou špatné relé. nejlepší je vyhodit sedačku proměřit jestli ti jde napětí k sedačkám a pak proměřit dečku. jaký ma odpor

Odesláno

K sedačce mám připojený 3 nebo 4 konektrory - jeden bude pro airbag, další na podsvícení tlačítka vyhřívání a zbytek bude asi napájení vyhřívání. Napětí do sedačky jde, protože když zapnu vyhřívání, tak se hned rozsvítí kontrolka zapnutí. Kde se nachází to relátko ? Každopádně to zkusím proměřit.

Odesláno

Relé v řidičově sedadle je hned pod tím tlačítkem v levo vepředu jinak na vyhřívání jsou 2 konektory jeden konektor má 4 dráty a druhy má 2 dráty. (tak to mám já)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...