pubalik1 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda má někdo ve 307 vyhřívané přední sedačky ? Mně přestala vyhřívat sedačka řidiče. Sedačka spolujezdce funguje bez problémů. Kontrolky vyhřívání obou sedaček svítí. Nevíte někdo, kde by mohla být zrada ? Děkuji za odpovědi. Citovat
wojtěch Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 mam a taky nefunkční. a je možnost že máš protrhnutou tu dečku (topný drát) nebo jak já si myslím co mám já pod sedačkou špatné relé. nejlepší je vyhodit sedačku proměřit jestli ti jde napětí k sedačkám a pak proměřit dečku. jaký ma odpor Citovat
pubalik1 Odesláno 27. leden 2010 Autor Odesláno 27. leden 2010 K sedačce mám připojený 3 nebo 4 konektrory - jeden bude pro airbag, další na podsvícení tlačítka vyhřívání a zbytek bude asi napájení vyhřívání. Napětí do sedačky jde, protože když zapnu vyhřívání, tak se hned rozsvítí kontrolka zapnutí. Kde se nachází to relátko ? Každopádně to zkusím proměřit. Citovat
wojtěch Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Relé v řidičově sedadle je hned pod tím tlačítkem v levo vepředu jinak na vyhřívání jsou 2 konektory jeden konektor má 4 dráty a druhy má 2 dráty. (tak to mám já) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.