Guest Paulie_3008 Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Chtěl bych se zeptat, jestli se někomu podařilo úspěšně spárovat symbianovou Nokii (N85) přes systém WIP Bluetooth - hands free? Spojení se snažím provést dle návodu, tzn. bez nastartovaného motoru, ale zatím jsem nebyl úspěšný. Telefon samozřejmě není v seznamu podporovaných telefonů. Děkuji za rady Citovat
Venýno Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Ahoj..Možná se pletu, ale neni v návodu napsáno se zapnutým zapalováním. Citovat
elton Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Je to tam, na straně 262 uživatelské příručky. Spárování přístroje ve stojícím vozidle se zapnutým zapalováním. Citovat
Guest Paulie_3008 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Díky za rady, ale takto jsem to zkoušel. Nakonec to vyřešila návštěva servisu. Takže už mi to šlape. Pokud by někdo věděl, jak do seznamu kontaktů v autě dostat ještě jména s háčky, rád se poučím. Citovat
homat Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 pokud nejde BT handsfree sada (nomade) spárovat, je nutné odpojit a připojit akumulátor vozidla. Citovat
Milhaus65 Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 I tak může být problém s kompatibilitou u telefonů , které mají otevřený system WM , Android, Symbian. Někdy nejde synchronizovat seznam. Citovat
Guest Paulie_3008 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Zdravím, symbian S60 mám také, ale v seznamu auta (WIP SOUND + BLUETOOTH) mám opravdu jen ty jména, která neobsahují háčky. Ostatní se mi zobrazují jako pár teček. Je to docela škoda, když člověk synchronizuje mobil s počítačem. Pro mě je tedy příjemnější a přirozenější vidět v telefonu jména opravdu tak jak se píší. Bohužel mě asi bude čekat vrátit se o 10 let zpět, kdy téměř žádné přístroje neznali české znaky. Peugeot zaspal dobu :-( Citovat
elton Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Na to se budu muset podívat:myslim jak to zobrazuje jména. Citovat
buga Odesláno 15. září 2010 Odesláno 15. září 2010 mozna treba aktualizovat software v riadacej jednotke bluetooth... Citovat
Marcel00 Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 mozna treba aktualizovat software v riadacej jednotke bluetooth... a to sa da ? Citovat
buga Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 mozna treba aktualizovat software v riadacej jednotke bluetooth... a to sa da ? jasne, da sa.. aj v radio su verzie software-u..napr RD4 moje povodne z roku 2008 jun nepodporovalo este USB co uz maju facelift.. ale napr otcovo auto co este bolo pol roku pred faceliftom, cize stale \"nemozne mat USB\" on uz mal ten typ RD4 radia kt mali novsi soft... mozno aj radio sa da, neviem ale radiacu jednotku na bluetooth urcite a tusim aj displej... je aj flash info na to ze ked pri telefonovani sa zamrzne displej tak sa ma prehrat soft riadiacej jednotky handsfree Citovat
Guest Paulie_3008 Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Zdravím místní odborníky, Chtěl bych se zeptat, zda někdo řešil podobný problém s originální bluetooth hands free k radiu RD4. Jedná se mi o to, že na stařičké Nokii N85 se Symbianem mi mimo klasického volání fungoval i přenos hudby přes bluetooth. Přeci jen od roku 2010 uplynul nějaký ten čas. Nyní sedlám telefon Samsung Galaxy S2. Android ve verzi 4.0.3 měl s mým BT HF docela problém, ale teď mi zase opět telefonní funkce fungují dobře, protože se mi telefon upgradoval na verzi Android 4.1.2. Ale nejde mi do auta z telefonu dostat hudba přes bluetooth. To by mě ani tak netrápilo, ale chtěl bych přehrávat pokyny z navigace v telefonu (Tomtom pro Android) na reproduktorech v autě. Mělo by to asi fungovat přes A2DP. Zkoušel jsem nastavit bluetooth profil v telefonu pro hands free auta, ale tam nic nastavit nejde. Neví někdo nějaký způsob jak to dát do provozu, zda by nepomohla nějaká aplikace atd.? Byl bych rád, kdyby vše fungovalo takto snadno Citovat
buga Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 no ja som tiez nedavno menil telefon a predosly android 2.3 nieco , hudbu prehravalo aj hlasy z navigacie. No dnes som to skusil tiez na novom telefone android 4.1.2 a mne tiez neprehrava hlas z navigavie..hudbu som sice neskusal..ale cudne... :/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.