Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Možno to WEBASTO zariadenie na doohrev čo je možné doplniť o ovládanie a tým pádom ho použiť ako nezávislé kúrenie sa asi montovalo len do vozidiel pre škandinávske krajiny kde je chladnejšie podnebie.

Ale ako som už písal vyššie, na našich autách je do vodného okruhu osadená elektrická špirála ktorá pomáha ohriať chladiacu kvapalinu na prevádzkovú teplotu.

Odesláno

vies ale predsa co keby....lepsie dorobit tam nieoc a zaplatit menej ako davat montovat komplet nove webasto o cene 1000evri....

aj otom som cital kdesi,to co pises o skandinavii....

Odesláno

Aj ja som nad tým premýšľal a preto som sa bol informovať v Peugeote, a to dorobenie ovládania by bolo len zlomok ceny kompletu.

Odesláno

ako zistim co tam mam? ci spiralu, ci to druhe ako bolo pisane...bo 600eciek sa mi zda vela za nezavislaka :aut

[upravil dne 29/1/11 08:33 strick]

Odesláno

1) opýtaš sa v Peugeote.

2) keď máš prístup do servis boxu zadaj si VIN a vyhodí ti údaje o tvojom aute choď na charakteristika a ďalej vybavenie interiéru a v tom zozname máš si nájdi prídavné kúrenie je tam záznam či ho máš alebo nie.

3) napíš a pozriem sa na to.

Odesláno
ako zistim co tam mam? ci spiralu, ci to druhe ako bolo pisane...bo 600eciek sa mi zda vela za nezavislaka :aut

[upravil dne 29/1/11 08:33 strick]

Tak toto som našiel v SB, to prídavné kúrenie by a malo nachádzať pred predným ľavým kolesom.

post-27076-14109615279881_thumb.jpg

Odesláno
Žeby na 407 2HDi s motorom RHR by mal byť namontovaný predohrev Webawsto už od výroby potom by stačilo domontovať ovládanie ako na nezávislé kúrenie, máte s tím niekto skúsenosti.

http://www.nemrzni.sk/produkty/nezavisle-kurenia/naftove-vozidla.html

http://www.nemrzni.sk/fileadmin/user_upload/downloads/2009_EN_PARKING_HEATER_Upgradekit.pdf

Ja som sa to bol spýtať v orilgo Peugeot servise v NZ a oni o takom niečom ani nevedia a že 407 majú elektrickú ohrievaciu špirálu zabudované v vodnom okruhu. Čo vy nato.

je to to iste co webasto klasicke len bez ovladania. ja mam tiez RHR a nemam pod blatnikom laveho kolesa nic. Nie do kazdeho auta sa to davalo. Oni v podstate dorobia iba ovladanie a cena je radovo do 10tis. korun.

Okrem toho ta elektricka spirala nesluzi pre motor ale pre pasazierov v aute aby to auto v podstatue zacalo co najskor akotak kurit... :bacha Ta spirala je na vymenniku tepla ktory odovzdava teplo v kabine vozidla.

[upravil dne 3/2/11 05:55 Marcel00]

Odesláno

ja mam sice elektricky predohrev urobeny, ale na vykurenie kabiny vozidla to nestaci, tak bazim stale po klasickom webaste...

ja tiez zhanam z nejakeho bazaru taku sadu, uz som aj jednemu poliakovi pisal, ponuka celu sadu za cca 120e. tak uvidim ci z toho nieco bude.

post-31067-14109615281015_thumb.jpg

Odesláno

myslim ze ked ma to cele vyjde s montazou do 300e tak budem uplne spokojny. s pripadnym zrevizovanim ci je vcsetko ok. malo by to byt z roku 2009 takze tak stare to nebude, aj podla stitku jevidiet ze by to nemalo mat menej ako 2009 rok.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Marcel00

ahoj ,koukni jeste radsi jeste sem

abys nekoupil ten CANovej typ.....

pokud bys ho uz koupil , tak by se s tim mozna taky dalo neco delat, myslim, ze to umim zprovoznit.

Odesláno
myslim ze ked ma to cele vyjde s montazou do 300e tak budem uplne spokojny. s pripadnym zrevizovanim ci je vcsetko ok. malo by to byt z roku 2009 takze tak stare to nebude, aj podla stitku jevidiet ze by to nemalo mat menej ako 2009 rok.

kde tam vidis ten rok vyroby 2009? mne sa zda ze bodka je pri 08 ?

Odesláno

nemoze byt vyrobeny v 07/2008 a namontovany v aute s rokom 2009? To auto bol rocnik 2009 a bola to totalka...

a je to myslim jedno nie ? som sa v prispevku pomylil, zmiatol ma rocnik auta...

a teraz uz aj je to jedno, nakolko to uz bolo fuc...

Odesláno

ja len preto ze viem ako si to strasne chcel mat..a si si myslel ze to uz konecne bude za skoro bagatel...

ale jasne ze sa svet nezruti....a zima uz pomaly konci tak mas zase rok skoro nato aby si nieco zaopatril..:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...