OloZX6R Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Potřebuju ho vyměnit, ale zatím jsem nepřišel na to, jak ho vyndat. Má někdo návod/radu? Sedadlo řidiče. Citovat
OloZX6R Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 Takže jsem koukal do rozpisu dílů a vypadá to, že boční pytel v sedadle je nanejtovanej. Potvrdí to někdo? Citovat
janou Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Vymieňal som čalunenie na 406 . Tam boli plastové úchytky zaháčknuté o rám zo zadnej strany a od spodu pri sedáku. Stačilo uvolniť a potiahnuť hore k opierke hlavy. Citovat
OloZX6R Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 Tak už někdo ví, jak se u 307kdy vymění pytel v sedačce?? Citovat
HonzaZ Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Budeš muset rozebrat opěradlo. Podrobně jsem ti to schopen říci večer až se dostanu k dokumentaci. Citovat
OloZX6R Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 Já právě koukal do serviceboxu na díly a vypadá to, že je nanejtovanej zvenku bez rozebrání (jsou k objednání nýty i jednostka airbagu), potřebuju ho vymontit, abych mohl koupit správnej. Jinak rozborka sedačky není problém, dodělával jsem do 3 fábií vyhřejvání sedaček, takže to mi jde Citovat
HonzaZ Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Právě myslím, že je to naopak. Nýtované od kostry sedadla. Hlavně je důležité vydloubat z drážky airbagu látku opěradla bez poškození. Bývá tam pružná plastová vložka přišitá k látce. Citovat
HonzaZ Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Ne, tak je to opravdu z vnější strany. Kryt airbagu se musí vycvaknout ven, a dole pod airbagem je nýt, který se vrtákem 7,5 mm odvrtá a airbag se posunutím uvolní. Poslal jsem ti mail. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.