Guest pejblicek Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Ahoj chtel bych se dotazat kdo ma prosim zkusenost s vodou ve filtru rano mi to nekolikrat protocilo nechytlo nechal jsem spocnout a pri druhem pokusu mi to vypsalo ze je voda ve filtru a uz to ani nechtelo tocit jenom piplo a vypsalo chybu a misto toceni to vzdy jen tak luplo prosim o radu . Co s tim a kde se vubec nachazi palivovy filtr diky Pavel:fnuk Citovat
Přema Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Sundej vrchní kryt motoru a pal.filtr poznáš, dole je vypustný šroubek na který je přidělaná hadička.....ten povol a vodu vypust...... Citovat
Guest pejblicek Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 dekuji za odpoved ale jeste by me zajimalo jestli to potom bude tocit protoze to jenom lupalo !! to nejak blokuje system kdyz to zjisti tu vodu nebo co ?? nebude nutna navsteva servisu?? Citovat
Přema Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Jo to tak na dálku nevím....možná i baterka v řiti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.