EXI.60 Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Pokud to rampou nebude,tak jsem měsíc bez piva.To vím už dopředu že mi manželka řekne.Zkusím ještě zajet k PEU.do znojma na diag.co jim to vyhodí.minule mě tam diagnostika na PC stála 340kč.to ještě obětuju Citovat
Strejdakopec Odesláno 24. leden 2010 Autor Odesláno 24. leden 2010 já jí asi zkusím taky přehodit....mám dvě takže kdyby to náhodou rampou nebylo tak by byla jedna k mání je ze 406 ale ty motory jsou stejný ne? Citovat
EXI.60 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Zdar borci,tak mám možná problém s motorem vyřešen.Naštval jsem se a vytahl jsem svíčky-dvoubodové,co jsem koupil v AUTO KELLY.Asi nějaká horší značka.Dal jsem si tam uplně obyčejné svíčky z 309tky 1,4co mi doma stojí,které pálily v pohodě.A ejhle motor jde jak hodinky i při -20C.Z toho pro mě plyne že koupím ted obyčejné jednobodové zimní a né žádné parády a drahé značky!Koupím si svíčky od nějaké osvědčené značky!Klidně i Brisk.žádný drahý hajzl z kelly nechci ani vidět.Zajdu radši k obyčejnému prodejci a vyberu si.A to nepočítám to že jsem málem oddělal katalizátor a lambdu:bacha Jinak zítra vám dám název svíček které nemáte nikdy kupovat! [upravil dne 27.1.2010 EXI.60] Citovat
Guest servisman Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Nevím co je na tom pravdy ale slyšel jsem že dvou či více bod pro zapalovací rampu nejsou vhodné Citovat
Strejdakopec Odesláno 27. leden 2010 Autor Odesláno 27. leden 2010 když jsem psla z prvu tenproblém...měl jsem tam 2 bodové které byly úplně černé od karbonu,vyčistil jsem je a nic nepomohlo.daljsem 4 kontakt z jiného auta kde pálili výborně.kontakty měli béžovou barvu (což je dobře) ale motor šel pořád stejně.....ještě zkusím vyměnit zapalovací lištu jinak koupím taky nové svíčky protože 4 kontakt asi dobrotu dělat určitě nebude.jo a pro udržení volnoběhujsem vytočil aretační šroubek klapky takže tím se klapka nepatrně otvře a volnoběh drží ale když nad tímtak přemýšlím takže když pojedu z kopce na 5 bez plynu tak se mi nezavře přívod benzínu protože klapka bude pořád otevřená a půjde směs do válců...je to tak??? [upravil dne 27/1/10 Strejdakopec] Citovat
EXI.60 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Asi ano,s tou klapkou to není žádné řešení.pokud je vše v pořádku,tak si RJ otáček přidá sama krokáčem. Citovat
Strejdakopec Odesláno 27. leden 2010 Autor Odesláno 27. leden 2010 to si myslím právě taky... Citovat
EXI.60 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Původně zaslal: honza406-komisar Nevím co je na tom pravdy ale slyšel jsem že dvou či více bod pro zapalovací rampu nejsou vhodné No vidíš a v Kelly mi dali dvoubody že tam patří od výrobce.nevím jak je to opravdu,ale zítra to vybádám,pak písnu Citovat
martis Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 ahojte mne tiez tie otacky blnu zo zaciatku stale zdochinal musel som drzak plyn,potom som rozobral a vycistil komplet skrtiacu klapku a poriadne aj krokac,teraz mi otacky krasne drzi,ale je tam taky problem som si vsimol ze ked je studeny motor tak otacky su krasne ako keby az zaseknute a ked sa vypne ten sitic ci co to je ze spadnu otacky na 900 tak vidno ze to rucicka mi skace ho cca 2mm.vyskoci hore a spadne na 900 a cely motor pocut ako keby si nadbehoval alebo nieco take.vidim ze sa tu pytate ci za studena alebo za tepla.mozno to pomoze motor do 3000 otaciek je taky tupy alebo iba niekedy a ked prekroci 3000 tak ako keby ozil.dakujem za vsetky odpovede.mozno sa mi to nakoniec podary opravit spolu z vami! Citovat
Guest servisman Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 EXI.60 tu máš jaký jsem dával já byly taky dvou a dával origo Citovat
Strejdakopec Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 no tam měl ty co jsou nahoře...byly celé zakarbonované a ty dole jsou z jiného auta ale 4 kontakt které tamn šlapali úplně skvěle ale dal jsemje sem a nepomohlo.jinak dnes jsem vyměnil zapalopvací lištu a šroubek dorazu klaply o5 zatočil z5.za studena motor šlapeúplně parádně držísi 1100 otáček na sitič ale jak vypne sitič tak sice je mezi 850-900 ale jak se porošlápne plyn a otáčky padají dolů tak spadnou na 600,motor skoro jakoby chtěl chcípnout a zas vyletí na těch 850-900 kde mají být...takže si myslím že to bude asi těmi svíčkami protože už jsem zkoušel vyměnit úplně všechno.krokáč byl taky úplně zas..nej takjsemvyčistil ale tím to není [upravil dne 28/1/10 Strejdakopec] Citovat
Strejdakopec Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 Původně zaslal: honza406-komisar EXI.60 tu máš jaký jsem dával já byly taky dvou a dával origo prosm tě jestli víš přesné označení svíčekktaerý na tento motor patří tak to nepiš nebo někdo z vás....rád bych koupil ty správný.....nechce se mi furt zkoušet něco Citovat
EXI.60 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 To bych taky rád věděl co tam opravdu patří.Mohl by nám poradit někdo ze zkušenějších uživatelů Citovat
Strejdakopec Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 to by sice mohli ale taky nemuseli na to aby se člověk ptalkl přímo v peugeotu Citovat
EXI.60 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Asi ano.zeptat se u PEUG.Kdaž jsem tam byl před dvěma týdny,že chci diagnostiku,popsal jsem jim závadu.tak řekli že v první řadě musí dát svíčky co tam patří a potom se uvidí co dál.Měli pravdu.Jak pojedu do znojma tak se hned zeptám co tam má být a popřípadě když nebudou svíčky drahé si je hned koupím. Citovat
Strejdakopec Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 tak až to zjistíš tak to sem prosím tě hoď a poděl se o to s námi.já tomám do peugeota asi 40 km a po telefonu si myslím že mi nějaká Dorota asi těžko něco poví,navíc tudy skoro nejezdím.a kolik chtěli za tu diagnostiku....já jsem na ní byl tenkrát přímo na stk ale tam toho nic moc nezjistí,prej na to nemaj vybavení....měl jsem tenkrát něco ze směsí ale neby schopnej zjistit co přesně,že prej v servisu by to asi zjistilyale tam ne ..sice to bylo za 20 korun ale jestli má smysl jezdit někam kde mi nic nemusí zjistit i v případě že problém je. Citovat
Guest servisman Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 origo svíčky co jsem kupoval vyšly asi na 1200 cena nic moc ale motor jde bez závad jsou to ty na fotce Citovat
EXI.60 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: honza406-komisar origo svíčky co jsem kupoval vyšly asi na 1200 cena nic moc ale motor jde bez závad jsou to ty na fotce To jsou teda přímo peugeot?V pondělí jedu do znojma,tak se jich poptám,co tam má být. Citovat
EXI.60 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: Strejdakopec tak až to zjistíš tak to sem prosím tě hoď a poděl se o to s námi.já tomám do peugeota asi 40 km a po telefonu si myslím že mi nějaká Dorota asi těžko něco poví,navíc tudy skoro nejezdím.a kolik chtěli za tu diagnostiku....já jsem na ní byl tenkrát přímo na stk ale tam toho nic moc nezjistí,prej na to nemaj vybavení....měl jsem tenkrát něco ze směsí ale neby schopnej zjistit co přesně,že prej v servisu by to asi zjistilyale tam ne ..sice to bylo za 20 korun ale jestli má smysl jezdit někam kde mi nic nemusí zjistit i v případě že problém je. Za základní diagnostiku jsem dal v RM servis Peugeot ve znojmě 360kč.vyjeli mě komplet závady.berou to tam hodinovou prací-mají sazbu asi 500na hodinu+mě mezi tím nechají povozit v nových modelech PEUG.abych tam nečekal na prázdno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.