Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Baterie do p306 break 1,9TD 98

Recommended Posts

Guest sobolman306
Odesláno

Potřebuju novou baterii do sveho miláčka , nevim co doporučujete?? Přemyšlím o Vartě Silver 55Ah??

Jakou používáte vy?? Zkušenosti ?? Ah?? jAKOU NEJVĚTŠÍ TAM JDE DÁT?? dÍKY:myslim

Odesláno

Myslim ze 55 Ah je celkem malo k 1.9 TD ci ne ? Ja sem mnel na puntakovi 1.7 TD predepsanou 62 Ah, a dal sem tam 72 Ah ... S tou 72 jkou slapal jak hodiny, a ty paradny starty :)

Inak mnel sem tam silverstara,a dost rychlo se vytlouk ...

Inak tusim nejlepe s testu vychadzeji Banner ...

Odesláno

Hej, Banner, alebo kludne Varta Silver, mam ju uz 3 roky, ako som ju kupil dal som ju do auta a odvtedy akurat sem tam zmeram napatie:roker ... a 72Ah odporucam:papa

Guest sobolman306
Odesláno

Tedka je tam 55 aH Ale mě tam nevejde větší než 61 AH podle rozměrů, měl jsem ji vytáhlou a vetsi tam fakt nedam. Takze teda spis tu 61 říkate??:myslim

Odesláno

Tak 61, stale lepsie ako 55, mozem sa pozriet aku tam ma ja kapacitne, uz si to nepamatam, ale rozmerovo pasovala uplne presne na max :)

Odesláno

Urcite ty tam musi vejit ... Tam se ten drzak da nejak posunout ...

72 ma dobru rezervu ... V tom fiate som ju velmi odcenil ... Hrala mi v nom hudba, zosik, vsetko, jazdil som kratke trasy, bola aj na horach,a uplne bez problemov, fiat tocil ako besny :)

A predpisanu som mal tiez 60 tku ... Ja som ale nedaval nic extra drahe, daval sem tam MAGNET od Akumi ... A uplne v poho ...

Teraz mam v 306 tke take Magnet od Akumi, a slape uz myslim 4 rokom bez problemu ...

Odesláno

Neboj sa, bude ti sluzit a pokial pravidelne jazdit, zak mas pokoj...a ako som pisal, tak som kupoval Vartu 3 roky dozadu, nahodil som ju do auta a odvtedy je tam a nic s nou nebolo robene:mrk

Guest sobolman306
Odesláno

ta varta silver ma 600 Amper, tak snad dobre..... už aby byla, protoze prachy sem už odeslal:bacha

Odesláno

já sem kupoval před 4-mi lety nějakou 62A baterii (noname) v baumaxu do mojí 1,6. Startér točí krásně i při -22°C. Memůžu si stěžovat :-) a cena? 1.450,- pěkná cena ne?

[upravil dne 1/2/10 purkmistr]

Guest sobolman306
Odesláno

tak už teda startuju parádně a je to frkot, baterka s tim motorem zatočí až mam strach že mi potrhá silenbloky.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...